Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gülmek için Soğuk Espriler

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
290
308
63
Uşaklar markete gittum bana mavi boncuk ver dedum. Burda yoktur haçan başka yere bak dedu bende başka yere gidup buldum mavi boncuğu satıcı kişu bana uşağum ne yabacasun mavi boncuğu dedu bende. Ona cevap olarak uşağum şarkı vardurya öyle mavi boncuk kimdeyse gönlüm ondadur diye. Bende heryere mavi boncukla birlukta gideceğum herkezun gönlü bende olsun:) Bayanlar bakalum şimdu ne yabacak:)

harunkrtke

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,875
842
113
Uşaklar markete gittum bana mavi boncuk ver dedum. Burda yoktur haçan başka yere bak dedu bende başka yere gidup buldum mavi boncuğu satıcı kişu bana uşağum ne yabacasun mavi boncuğu dedu bende. Ona cevap olarak uşağum şarkı vardurya öyle mavi boncuk kimdeyse gönlüm ondadur diye. Bende heryere mavi boncukla birlukta gideceğum herkezun gönlü bende olsun:) Bayanlar bakalum şimdu ne yabacak:)
YA DFKLGJMNDFKLŞGMFD

gallipolli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,049
755
113

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
290
308
63
Uşaklar küçükken tuvalete yıkanmaya korkudan ağlayarak girup tuvaletten çıkmamak içunde ağlayarak çıkanlar varmu girmek istemezduk ama çıkmakta istemezduk böyle eminum olan çok vardur

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
290
308
63
Uşaklar arkak sokaklar izleyeyduk çok komik güldüm uşaklar başrollerdeki polisler savaşa gideyi yalandan telsizi açup destek isteyiyler sanki destek istemeseler ölcekler uşaklar zaten ölseler oyuncu eksikliğu olur bizleri kandıriyler biz gerilelum diye diyiyler çok komiktur

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
290
308
63
Uşaklar 2 gün sonra araba çekiciluk işunde çaluşmaya başladum benu aradular bana telefondaki kişu çekicimisunuz dedu. Ne diyeysun haçan sen ayağınu denk alırmısun dedum. Yanlış bişey söylemedum doğru anladun çekicimisun dedum sana dedu. Uşağum yanluş kişuye bulaştun git sapuklar sitesune yaz dedum bana kızdu ne diyeysun uşağum dedu. Uşağum internetum yok yazamayrum kısacasu bana araba çekicisu demek istemuş yeniden geleceğum uşa

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
290
308
63
Uşaklar yarun akşam 3 yada 4 bulararda olun önemli komik yazular olacak

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
290
308
63
Uşaklar ben çok komiğum diyen varsa bildirum atsun akşam 3 yada4 burda geleceğum işinuz varsa yarum bırakup benu bekleyun

Blaze8

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,509
693
113
Ha bu remizi amucam vefat etmiştir saa miras kalmıştır da

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
290
308
63
Uşaklar akşam 3 yada 4 te olamazsam gelmemu beklemeyun yarun öğlen 2 bekleyun

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
290
308
63
Uşaklar dün gece yarın öğlen 2 de yazacağum yazıyu unuttum internete bağlanunca haturlayup yazacam benu bekleyun uşaklar

AlyCyftcy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
731
379
63
Sen Kamyonu sür Leonardo Da Vinci djdjdjdjdjd