Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gülmek için Soğuk Espriler

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
289
306
63
Uşaklar geçen gün köye gittum çok yavru sıpa var idi. Sıpaların sahibi adama sıpa gitti diye bağirdum. Adam koşa koşa haçan nereye kaçti daaa dedi. Ne nereye kaçtu uşağum dedum sen sıpa gittu demedinmu haçan bana. Hayır makarna çeşidu olan spagetti yermisun yapayumda yiyelimmu diye bağirdum uşağum

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
289
306
63
Uşaklar berbere gittum sıra vardu sıra bana geldu oturdum berbere kes traşi dedum. Berber asabilendu ne diyeysun uşağum neden susacakmişum dedu. Ne susmasu uşağum berber koltuğina oturdum kes traşimu diyeyrum dedum

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
289
306
63
Uşaklar geçen gün köye gittum çok yavru sıpa var idi. Sıpaların sahibi adama sıpa gitti diye bağirdum. Adam koşa koşa haçan nereye kaçti daaa dedi. Ne nereye kaçtu uşağum dedum sen sıpa gittu demedinmu haçan bana. Hayır makarna çeşidu olan spagetti yermisun yapayumda yiyelimmu diye bağirdum uşağum
Uşaklar bunun gibu komik konuşma mesajları bileysenuz atun birlukte gülelum

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
289
306
63
Uşaklar evdeki kadun kapiyi örtsene haçan içersi soğuk oldu dedu. Bende yorganla battaniyeyu alıp kapınun üstünü örttüm. Dedu bana haçan sen nabaysun da niye kapiyi örttün. Uşağum sen demedinmu haçan kapıyu ört diye içersi soğudu diye. Uşaklar meğer kapıyı ört derken kapıyı kapat demek istemiş boşuna kapıyu örttüm da

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
289
306
63
Uşaklar evdeki kadun kapiyi örtsene haçan içersi soğuk oldu dedu. Bende yorganla battaniyeyu alıp kapınun üstünü örttüm. Dedu bana haçan sen nabaysun da niye kapiyi örttün. Uşağum sen demedinmu haçan kapıyu ört diye içersi soğudu diye. Uşaklar meğer kapıyı ört derken kapıyı kapat demek istemiş boşuna kapıyu örttüm da
Uşaklar bunun gibi hatıralarınuz varmidur varsa gülelum

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
289
306
63
Uşaklar burdan birinu ambulansla götürdüler beni aradular haçan yetiş birinu hastaneye kaldirdular gelmen lazımdur haçan. Adamu hastaneye niye kaldıraysunuz uşaklar vinçlemu kaldirdinuz ne varmuş çatida adamu niye yükseğe çikardinuz nabaysunuz siz daa dedum. Ben yanluş anlamuşum uşaklar ambulans adamı hastaneye götürmüş bende adamu hastaneye çıkarup göğe yükselttuler sandum

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
289
306
63
Uşaklar birinun adu ramazanmuş soyadı bereketmuş uşaklar şimdi dinleyun çok komiktur. Bu haçan dışarda gezeymiş kocaman yazu görmüş uşaklar yazuda ramazan bereket ayidur yazaymuş uşaklar. Adam koşa koşa onu yazanu bulmaya gitmuş. Demiş uşağum sen ne yabaysun bana niye ayı diyeysun yaptiğun yanliştur daa. Yazıyı yapan adamda demuş uşağum sen ne diyeysun daaa ben sana ayu demedum mübarek ramazan ayuna girduk ramazan bereket ayidur demuş. Ula hala ayı diyeysun demuş orda kavga etmuşler

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
289
306
63
Uşaklar evde oturaydum biru bayram geldu dedu. Korkarak hemen sofradan kalktum hani nerdedur haçan bayram gelsun oturalım muhabbet edelum uşakla dedum. Ramazam bayramunu diyeymuş bende uşaklar bayram eve geldu benı gormeye sandum

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
289
306
63
Uşaklar bugün otobüsler bedava gideyi diye otobüse bindum hastane otobüsüne bindum uşaklar. Biri haçan uyyy hastaneyemu gideysun dedu. Yok eve gideyrum dedum. Uşağum bu otobüs hastaneye gideyi çabuk in uşağum şoför görmeden dedu. Uşağum hastaneye gideyrum hastaneye gitmesem bu otobüsemu binerdum daa dedum güldük birbirumize

Passion90

Düşman arıyorsan, aynaya bak.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,330
23,227
113
Uşaklar bugün otobüsler bedava gideyi diye otobüse bindum hastane otobüsüne bindum uşaklar. Biri haçan uyyy hastaneyemu gideysun dedu. Yok eve gideyrum dedum. Uşağum bu otobüs hastaneye gideyi çabuk in uşağum şoför görmeden dedu. Uşağum hastaneye gideyrum hastaneye gitmesem bu otobüsemu binerdum daa dedum güldük birbirumize
+100k lık forumda en orijinal insan sensin yemin ediyorum. Başarılarının devamını dilerim

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,471
100,030
113
Psikoloğa gittim haçan dedi sen kaç milyon kaybettin de kafayı böyle yedin haçan dedim 100 spin çıktı 1k yapıp 200 çekemedim haçan dedi sen kafayı 200 liraya mı yedun haçan dedim kafa yenur mu