- 90,471
- 100,030
- 113
@The Magician @AKQJ ara da bakın adama buraya s için mi konu açtı bu adam okuyunda gülün 2 fıkra da siz yazın
Forumdan soğuttu bizi vallaha@The Magician @AKQJ ara da bakın adama buraya s için mi konu açtı bu adam okuyunda gülün 2 fıkra da siz yazın
8 sayfa olmuş bak bu 8 sayfayı okusan kafaya sıkarsın bunu dış mihraklar göndermiş 2 tane okudum bak kafayı yıkamaya gidiyorum şimdi soğuk su tutcamForumdan soğuttu bizi vallaha
La Karadenizliler den senin yüzünden nefret ettimUşaklar mutluluk hissetmek için soğuk espriler yapaylerya bizde öyle yapalum uşaklar bildiğiniz soğuk espri varsa yazın haçan biraz eğlenelum. Komik bişey yaşadum geçenlerde eve gideydum eve girdum evdekiler aa senmi geldun dediler. Bende yok gelmedum hala yoldayum dedim buna benzer komik anısu olan varsa onlarda yazsun uşaklar hepimuz biraz gülelum ihtiyacımuz var
Sorma Eniştem bu yazılanları okuduktan sonra clovers a şükrettim harbiden cloversin yazilari bunun yanında bilimsel makale gibi duruyor.8 sayfa olmuş bak bu 8 sayfayı okusan kafaya sıkarsın bunu dış mihraklar göndermiş 2 tane okudum bak kafayı yıkamaya gidiyorum şimdi soğuk su tutcam
Haçan bu fıkralari anlatmaman için kaç para isteysun uşağum.Uşaklar biri yolda gideymuş biyere oturmuş uşağun biri bunun yanuna gelmuş acılı çiğ köfte yiyeymuş. Diğer adamada koparup vermuş haçan kokmuştur demuş uzatmuş vermuş. Adam diğerune haçan uşağum ben bunu yiyemem çok acidur benim hemoroidim var sen ye. Bizim uşakta demuş haçan hemoroidun dursun çiğ köfte çok güzeldur önce gel bunu yiyelum sonra hemoroidini yeruz afiyetle uşağum
@FBAi ?bazı bonusları burada paylaşsak olur gibi
Hay senin uşağınaUşaklar bugün eve 8 ve 6 ve 5 yaşındaki insanlar geldu zile bastular dedum haçan noldu uşaklar ne basaysunuz dedum. Şeker almaya gelduk deduler. Ben misafirum uşaklar ev sahibu içerde öldi yoksa verirduk size şeker dedum uşaklarun hepsu kaçti gittu şeker masrafuna girmemuş oldum uşaklar eve insan gelurse evin sahibu öldü deyun gideyler
Bacağuna siçtuğum. Numune resmenHay senin uşağına