Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gülmek için Soğuk Espriler

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
292
310
63
Uşaklar resum nasıl atılayi buraya güzel bişey atacağum herkez mutlu olsun

Black81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,329
2,565
113
Bı adam her gün patates yiyormuş bir gün kapı çalmış kim gelmiş ?

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
292
310
63
Uşaklar biru varmuş yürümek istemiyomuş otobüse binecekmuş param var demuş otobüse binmuş kalabalukmuş sandalye bulamamuş ayakta gideymuş hastaneye yada eve gideymuş bu üzülmüş para verdum ayakta gideyrum demuş ağlar gibi olmuş haçan. Otobüs otobüs durağunun orda durmuş şoför fren yapmuş duraktan çok yolcu bineymuş öndeki şoför ayakta gidenlere demuş uşaklar arkaya ilerleyelum yeni yolcular aramıza katılayi. Parasu olup otobüse binen uşakta demuş uşağum yürümek istemesek otobüse binmezduk. Bunun gibu komik yazular bilen yazsun uşaklar

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
292
310
63
Uşaklar biru varmuş yürümek istemiyomuş otobüse binecekmuş param var demuş otobüse binmuş kalabalukmuş sandalye bulamamuş ayakta gideymuş hastaneye yada eve gideymuş bu üzülmüş para verdum ayakta gideyrum demuş ağlar gibi olmuş haçan. Otobüs otobüs durağunun orda durmuş şoför fren yapmuş duraktan çok yolcu bineymuş öndeki şoför ayakta gidenlere demuş uşaklar arkaya ilerleyelum yeni yolcular aramıza katılayi. Parasu olup otobüse binen uşakta demuş uşağum yürümek istemesek otobüse binmezduk. Bunun gibu komik yazular bilen yazsun uşaklar
Uşaklar bu akşam 3 ya

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
292
310
63
Uşaklar ezandan sonra 544 gelecek onu bonusla 684 yaparsam akşam 3 yada 4 burda benu bekleyun

stalleno

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,324
2,187
113
fatih terim bir gün manchester city antrenmanını ziyaret eder ve guardiola'ya başarısını sorar.

guardiola "ben zeki oyuncularla çalışırım" der ve aguero'yu yanına çağırır.

aguero'ya "senin anne babandan olup da kardeşin olmayan kişi kimdir?" diye sorar. aguero "benimdir hocam" der.

fatih terim bunu denemeye karar verir.

ilk antrenmanda belhanda'yı yanına çağırır. "belo senin anne babandan olup da kardeşin olmayan kişi kimdir?" der.

belhanda " bi saniye hocam muslera'ya sorup geleyim" der ve muslera'ya gider. "muslera , senin anne babandan olup da kardeşin olmayan kişi kimdir?" diye sorar.

muslera "benim" der. belhanda koşar fatih terim'e cevap verir: "muslera'ymış hocam".

fatih terim cevap verir: "hayır yanlış. cevap aguero"

stalleno

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,324
2,187
113
fatih terim bir gün manchester city antrenmanını ziyaret eder ve guardiola'ya başarısını sorar.

guardiola "ben zeki oyuncularla çalışırım" der ve aguero'yu yanına çağırır.

aguero'ya "senin anne babandan olup da kardeşin olmayan kişi kimdir?" diye sorar. aguero "benimdir hocam" der.

fatih terim bunu denemeye karar verir.

ilk antrenmanda belhanda'yı yanına çağırır. "belo senin anne babandan olup da kardeşin olmayan kişi kimdir?" der.

belhanda " bi saniye hocam muslera'ya sorup geleyim" der ve muslera'ya gider. "muslera , senin anne babandan olup da kardeşin olmayan kişi kimdir?" diye sorar.

muslera "benim" der. belhanda koşar fatih terim'e cevap verir: "muslera'ymış hocam".

fatih terim cevap verir: "hayır yanlış. cevap aguero"
hq720.jpg

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
292
310
63
Uşaklar denuze gideyduk dedum bişey lazimmidur bana biru yüzme bilmeyi simut al deduler. Karnu doyunca yüzer dedum gittum simitçuye simut aldum gittim dedum al ye denuze gireceyuk. Ne simidu ne yabayum bunu haçan dedu. Uşağum sen simut istemedinmu dedum. İsteduk deduler uşaklar yazamayrum devamınu akşam 3 yada 4 te yazacam eve gideyum benu bekleyun

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
292
310
63
Uşaklar yarasa diye hayvan vardur bu yarasalar hiç işe yaramıyi uşaklar bence adu işe yaramıyi olarak değişsun benumle aynu fikurdemisunuz:)

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
292
310
63
Uşaklar resum isteyen varmu eğlenelum akşam 3 yada 4 benu bekleyun

engineer89

Elbet bir gün..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,232
2,361
113
Ulen @merterem bir de hala açıklamasını yapıyor ulen 50 liralık köftenin 1500 liralık muhabbetini yaptınScreenshot_2026-04-12-22-43-24-476_com.opera.browser.jpg