- 296
- 310
- 63
Allahu seven uşaklar sayımuzu bellu edelum herkes bu yorumumu beğenu atsun forum sitesunde kaç müslüman varmuş sayımuzu gösterelum uşaklar öğlen 2 den sonra burda olmaya çalışun benu bekleyun
SgsaujsjskaoaokzjzksoaoajshsUşaklar bu futbolda var vardur var vardurda yok niye yoktur uşaklarUşaklar bu futboldaki varu acun ılıcalumu buldu o program yapaydu varmusun yokmusun diye
![]()
Sen mümkünse tuşlu telefon al bir daha görüşmeyelimTelefonumu kaybettiğim için başka telefondan yazıyorum. Telefon işini halledince tekrardan geleceğim telefonu vermem. Lazım hepiniz benim gelmemi bekleyin
e bu nasıl yazı. şive yok yazıda olmaz kiTelefonumu kaybettiğim için başka telefondan yazıyorum. Telefon işini halledince tekrardan geleceğim telefonu vermem. Lazım hepiniz benim gelmemi bekleyin
Y yedik ne olursun gelmeTanımadığım birini telefonunu aldım hemen yazmam lazım kızacak. Kaybettiğim telefon için yenisini. Alamadım ilk telefon aldığım zaman buraya geleceğim pahalı telefonlar beni bekleyin geleceğim
Telefonu kaybedince şiven düzelmiş temel maşallah İstanbul Türkçesine gecmissinTanımadığım birini telefonunu aldım hemen yazmam lazım kızacak. Kaybettiğim telefon için yenisini. Alamadım ilk telefon aldığım zaman buraya geleceğim pahalı telefonlar beni bekleyin geleceğim
HahahhzhhaTelefonu kaybedince şiven düzelmiş temel maşallah İstanbul Türkçesine gecmissin
Telefon başkasının ya ağa telefon sahibi istanbullu ondan cihaz şive lehçe kabul etmemiş🤣🤣e bu nasıl yazı. şive yok yazıda olmaz ki
75k seni delirtcek miktarmı ya cidden bu kadar ucuzmu beyninin nöronların hasar alması asdasdaYav bak dünden beri 75bin kaybim var delirmek üzereyim. Sende yrk kürek şeyler yazıp durma.