Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gülmek için Soğuk Espriler

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
310
320
63
Uşaklar adamun biru kuyumcuya girmuş. Adam kuyumcuya sormuş demuş uşağum altun kaç para güzelse hemen alayum. Kuyumcu yerunden çıkup adamın yakasını tutmuş haçan sen ne diyeysun bana düzgün konuş yoksa gitmelisun demuş. Adamda demuş uşağum bana ne kızaysun ben kötü bişey demedum sadece altun kaç paradur dedum. Kuyumcu yine kızmuş sinirlenmuş kuyumcuda adama bu sefer altun kaç para demuş. Adamda kuyumcunun o sorusuna kızup terbiyesuz deyup yakasınu tutmuş kavga etmeye başlamuşlar. Adam ben buraya altun almaya geldum sen bana altun kaç para diyeysun sen pislikmisun demuş kuyumcuya. Kuyumcuda ben yanluş anladum keşke düzgün anlasaydum ben hatalıyum demuş barışır gibu olmuşlar. Altun almaya gelen adam altun almadan gitmuş

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
310
320
63
Uşaklar patlucan diye sebze vardur. Pazara gittiğinuzda pazarcuya patlucan patlucan desenuz pazarcu diyecek laf bulamaz uşaklar. Ben balon değilum nasul patlayayum haçan der. Başta patlucan dersenuz pazarcuda ben patlamam der kafasu karışur sonra diyecesunuz ben sana patlucan demedum tezgahta patlucan sataysun onlarun isminu söyledum diyecesunuz uşaklar pazarcu çok utanur ben yanluş anlamuşum deyup yüzü kızarur domatez gibu kızarur uşaklar sonra dersunuz patlucan dedum domatez gibu kızardun uşağum domatez gibu kızaracağumu bilsem baştan domatez derdum:)

anl94

Relaxx🤙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,923
2,109
113
Uşaklar patlucan diye sebze vardur. Pazara gittiğinuzda pazarcuya patlucan patlucan desenuz pazarcu diyecek laf bulamaz uşaklar. Ben balon değilum nasul patlayayum haçan der. Başta patlucan dersenuz pazarcuda ben patlamam der kafasu karışur sonra diyecesunuz ben sana patlucan demedum tezgahta patlucan sataysun onlarun isminu söyledum diyecesunuz uşaklar pazarcu çok utanur ben yanluş anlamuşum deyup yüzü kızarur domatez gibu kızarur uşaklar sonra dersunuz patlucan dedum domatez gibu kızardun uşağum domatez gibu kızaracağumu bilsem baştan domatez derdum:)