Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Günlük İş Meselesi

acoriginsfor

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
875
505
113
arkadaslar selamlar. bir takım kumar borcum vardı. 5 küsür kadar. Günlük bir iş buldum. Günlüğü 400 TL. Sigorta ve Yemek Var. Gıda paketleme işi sabah 8 akşam 18. ben bi 10-15 gün kadar çalışıp salmayı düşünüyorum. daha önce bu tarz bir tecrübesi olan var mı ?

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
156,111
193,742
113
15 gün boyunca çalışıp borcunu mu ödemeyi düşünüyorsun ?
ondan önce veya ondan sonra geçimi nasıl sağlayacaksın

acoriginsfor

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
875
505
113
15 gün boyunca çalışıp borcunu mu ödemeyi düşünüyorsun ?
ondan önce veya ondan sonra geçimi nasıl sağlayacaksın
dost , ben öğrenciyim zaten. 4 senelik mühendislik okuyan biriyim. internetten iyi paralar kazanıyordum ancak bu kumar mereti yüzünden aksattık. çok büyük ölcüde ordan gelen gelir kaynağım bitti. slota alıştık borç yaptık boş boş ,o borcu öderim ödemesine de borçlu kalmayı sevmıyorum beni bunaltıyor. o yüzden hızlı hızlı ödeyip , derslere odaklanacağım tekrardan.

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
156,111
193,742
113
dost , ben öğrenciyim zaten. 4 senelik mühendislik okuyan biriyim. internetten iyi paralar kazanıyordum ancak bu kumar mereti yüzünden aksattık. çok büyük ölcüde ordan gelen gelir kaynağım bitti. slota alıştık borç yaptık boş boş ,o borcu öderim ödemesine de borçlu kalmayı sevmıyorum beni bunaltıyor. o yüzden hızlı hızlı ödeyip , derslere odaklanacağım tekrardan.
bor alıp ihtiyacını giderirsin
borç alıp kumar oynamak niye
ve üstüne öğrencisin
böyle kararlarda daha düşünceli olun
birşey yaparken sonrasını düşünün.
ve sen şimdi borç alıp kumar oynadıysan
çalışıp ta kazandığın parayla kumar oynamayacağın garantisi var mı
sen daha fazla üzülme diyerek bu şekilde düşüncelerimi paylaşıyorum
gerisi tabi ki senin bileceğin iş dostum

acoriginsfor

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
875
505
113
bor alıp ihtiyacını giderirsin
borç alıp kumar oynamak niye
ve üstüne öğrencisin
böyle kararlarda daha düşünceli olun
birşey yaparken sonrasını düşünün.
ve sen şimdi borç alıp kumar oynadıysan
çalışıp ta kazandığın parayla kumar oynamayacağın garantisi var mı
sen daha fazla üzülme diyerek bu şekilde düşüncelerimi paylaşıyorum
gerisi tabi ki senin bileceğin iş dostum
haklısın dost. olan oldu giden gitti. en azından hala dönebilirim. 5 bin lira borç ödenmeyecek bir borç değil. ancak ben her ihtimali düşünüp açıkçası biraz da lüksüme düşkün oldugumdan dolayı bu kararı aldım. Forumda biraz taradığım kadarıyla bu tarz deneyimleri olan arkadaşlar var. onlardan fikir alma amaçlı açtım.

mekan5959

Neredeyim diye sorma hayatın dibi ....
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,783
1,064
113
Bu konunun amacı ne biri bana anlatsın wk fazla güneşte kalmayın çarpar böyle

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
156,111
193,742
113
haklısın dost. olan oldu giden gitti. en azından hala dönebilirim. 5 bin lira borç ödenmeyecek bir borç değil. ancak ben her ihtimali düşünüp açıkçası biraz da lüksüme düşkün oldugumdan dolayı bu kararı aldım. Forumda biraz taradığım kadarıyla bu tarz deneyimleri olan arkadaşlar var. onlardan fikir alma amaçlı açtım.
iyi yaptın dostum
bilgisi olan aydınlatsın bizi de
kolaylıklar dilerim

acoriginsfor

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
875
505
113
Bu konunun amacı ne biri bana anlatsın wk fazla güneşte kalmayın çarpar böyle
dost konuyu tartışmaya çevirmek istemiyorum amma velakin TR'nin en iyi üniversitesinde mühendislik bölümünde okuyorum. güneş çarpsa bile iq seviyem senden fazla çıkar. adam gibi bir soru sordum , tavsiye istedim. kaldı ki burası muhabbet yeri istediğim her konuyu açabilirim.

acoriginsfor

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
875
505
113
Fikir danışmak yol göstermek için açılan Bi konu sana niye battı bu kadar hepiniz dört dörtlüksünüz de bu adam bu konuyu açınca dertmi oldu
orası öyle, forumun yaş kitlesine göre epey küçük sayılırım ben , daha 21 yaşındayım. bir şeyleri gördüm kendimce düzeltmeye çalışıyorum ve burası benim gibi kumar bağımlılığı olan insanların olduğu bir yer. fikir almaya çalışıyorum

Abuzerkömürcü

Tamam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
66,362
32,233
113
orası öyle, forumun yaş kitlesine göre epey küçük sayılırım ben , daha 21 yaşındayım. bir şeyleri gördüm kendimce düzeltmeye çalışıyorum ve burası benim gibi kumar bağımlılığı olan insanların olduğu bir yer. fikir almaya çalışıyorum
Aynı yaşta sayılırız bakma sen bunlar yaşını başını almış da çocuk gibiler daha takma fazla

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,381
5,258
113
Canı sıkılan saracak yer arıyor, yani illa kalbimi kır , gücüme gidecek kelam et...Yahu, medium minvalde sohbet giderken neden illa ki şuraya bir parmak atayım derdindesiniz? Konuyu begenmediysen tırnak içinde defolup gitmek en tabii hakkın.Milletin huzurunu bozmak nasıl bir doyuma ulaştırıyor