Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gürcistan'da Yaşam Hk.

The Magician

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,192
11,647
113
Forum gidip geldiğinden beri bir sürü konu kayboldu. Sanki burada 1-2 kişi vardı Gürcistan'da yaşayan.

1 sene vizesiz, vergi işleri de uygun. En kötü 6 aydan sonra gir çık yaparız. Yaşam maliyetleri ilk bakışta oldukça uygun görünüyor ancak reel tecrübesi olan birinden duymak daha rasyonel olur.

İspanya, Portekiz dijital göçebe vizesinde hem beklentiler yüksek, hem de vergi işleri sıkıntılı. Dubai'de benim maaş ancak hayatta kalmaya yeter. O yüzden Gürcistsn düşünüyorum.

Bu normalde ekşi veya donanımhaber gibi bir yerde sorulacak soru da, dediğim gibi burada sanki Gürcistan'da yaşayan 1-2 kişi vardı diye hatırlıyorum.

gamebred

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
777
801
93
Forum gidip geldiğinden beri bir sürü konu kayboldu. Sanki burada 1-2 kişi vardı Gürcistan'da yaşayan.

1 sene vizesiz, vergi işleri de uygun. En kötü 6 aydan sonra gir çık yaparız. Yaşam maliyetleri ilk bakışta oldukça uygun görünüyor ancak reel tecrübesi olan birinden duymak daha rasyonel olur.

İspanya, Portekiz dijital göçebe vizesinde hem beklentiler yüksek, hem de vergi işleri sıkıntılı. Dubai'de benim maaş ancak hayatta kalmaya yeter. O yüzden Gürcistsn düşünüyorum.

Bu normalde ekşi veya donanımhaber gibi bir yerde sorulacak soru da, dediğim gibi burada sanki Gürcistan'da yaşayan 1-2 kişi vardı diye hatırlıyorum.
Gel hadi gidelim yayıncı olalım

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,918
32,486
113

2 kişi yaşasa ne olacak la 2 tane tanımadığın adamın lafına göre mi hareket edecen

The Magician

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,192
11,647
113
Mesele fikir almak değil ki yazan adama ne kadar güveneceğin fikir almak istiyorsan ekşi de kesinlikle konu vardır bununla alakalı kumar forumunda ki adamın neyine güvenicen
Yav maksat muhabbet, ooo tamam clovers, sen tiflis iyi diyosan gidiyorum değil heralde. Ama ciddileştirdin iki dk da mevzuyu saat 5'de.

The Magician

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,192
11,647
113
Kardesım kafan mı güzel ya ciddi ciddi yazıp konu açan sensin neyse uzatmıcam iyi forumlar
Yav canım kardeşim ciddi ciddi yazdım, ama muhabbet etmek için yazdım. Sence buradaki 2 kişinin lafına göre ülke değiştirir miyim? Hey allahım, sana da iyi forumlar, iyi sabahlar.

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,503
30,743
113
Enflasyon Türkiye’deki kadar değildir heralde. Eğer online bir işin varsa Gürcistan mantıklı olabilir dost maaşını lariye çevirdiğinde ortalama maaşın biraz üstü çıkıyorsa gidilebilir demektir benim gözümde

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,503
30,743
113
Alım gücü de yerlerde değilse ki değildir bence o zaman güzel yaşanabilir

erkan1982

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,145
438
83
Ya aga bos muhabbet git habet et ama boş yapmak sana itibarına yakışmaz.