Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gürcistan'da Yaşam Hk.

Passion90

Düşman arıyorsan, aynaya bak.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,577
23,396
113
Forum gidip geldiğinden beri bir sürü konu kayboldu. Sanki burada 1-2 kişi vardı Gürcistan'da yaşayan.

1 sene vizesiz, vergi işleri de uygun. En kötü 6 aydan sonra gir çık yaparız. Yaşam maliyetleri ilk bakışta oldukça uygun görünüyor ancak reel tecrübesi olan birinden duymak daha rasyonel olur.

İspanya, Portekiz dijital göçebe vizesinde hem beklentiler yüksek, hem de vergi işleri sıkıntılı. Dubai'de benim maaş ancak hayatta kalmaya yeter. O yüzden Gürcistsn düşünüyorum.

Bu normalde ekşi veya donanımhaber gibi bir yerde sorulacak soru da, dediğim gibi burada sanki Gürcistan'da yaşayan 1-2 kişi vardı diye hatırlıyorum.
Bol şans

Black81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,481
2,263
113
Gürcü mafya dolu harcanirsin

javox12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
317
148
43
gurcıstanı blmem de evlerı eskı dokuk kıbrıs daha ıyı bence

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,585
1,087
113
Tarlabaşında yaşayan heryerde Yaşar aa

sbaby1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,053
464
83
Forum gidip geldiğinden beri bir sürü konu kayboldu. Sanki burada 1-2 kişi vardı Gürcistan'da yaşayan.

1 sene vizesiz, vergi işleri de uygun. En kötü 6 aydan sonra gir çık yaparız. Yaşam maliyetleri ilk bakışta oldukça uygun görünüyor ancak reel tecrübesi olan birinden duymak daha rasyonel olur.

İspanya, Portekiz dijital göçebe vizesinde hem beklentiler yüksek, hem de vergi işleri sıkıntılı. Dubai'de benim maaş ancak hayatta kalmaya yeter. O yüzden Gürcistsn düşünüyorum.

Bu normalde ekşi veya donanımhaber gibi bir yerde sorulacak soru da, dediğim gibi burada sanki Gürcistan'da yaşayan 1-2 kişi vardı diye hatırlıyorum.
30 kere Batum'a eğlenmek amaçlı gittim 1 haftadan az kalmadım senin oraya gitme amacın kumarhane ve eğlence hayatının renkli olması muhtemelen.gürcistan ucuz dostum gece kulüplerine takılma sadece çünkü bir bira içiyorsun çıkışta 8-10 bin lari hesap sokuyorlar ödemezsen polis çağırıyorlar

bugy35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,336
650
113
30 kere Batum'a eğlenmek amaçlı gittim 1 haftadan az kalmadım senin oraya gitme amacın kumarhane ve eğlence hayatının renkli olması muhtemelen.gürcistan ucuz dostum gece kulüplerine takılma sadece çünkü bir bira içiyorsun çıkışta 8-10 bin lari hesap sokuyorlar ödemezsen polis çağırıyorlar
Ben 8 ay yasadim hicde böyle birşey görmedim 10 bin lari demek güncel kurla 200kya yakın para demek havası kötü yaz kış yağmur insanları biraz değişik çok soğuklar onun haricinde ucuz memleket ayda 1200 dolarla falan rahat rahat geçinirsin

erkan1982

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,148
438
83
Vay awk rabbim hicbirimizi parasız bırakmasın hayrettin kaosmu önden gidenlermi arka sokaklarmi adaş kumar forumu ya bu.

sbaby1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,053
464
83
denk gelmemiş demekki hacı hacıyı tekkede hemşeri hemşeriyi gurbette s*kermiş.sahibi türk gece kulüplerine girersen denk gelirsin illa.gürcüde var böyle yanına kızı yolluyorlar bir bira içiyor hesap 5000 lari

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,416
3,797
113
Her ne kadar Türkiye'de binbir türlü sorun olsa bile başkasının ülkesine gidip yaşamak çok ekstrem geliyor bana. Bin tane sorunu olsa bile bu ülke benim ülkem

Ayrıca hayat hiçbir yerde güllük gülistanlık değil. Hiçbir yerde sizi kırmızı halılarla karşılamayacaklar. Bir vasfınız yoksa dünyanın ekonomisi en düzgün ülkelerine bile gitseniz, al şu fırça faraşı süpür bakalım şuraları Türko diyecekler size. Zaten iyi kötü bir vasfınız varsa Türkiye'de de geçinirsiniz. En azından kendi toprağınız

Son düzenleme:

erkan1982

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,148
438
83
Her ne kadar Türkiye'de binbir türlü sorun olsa bile başkasının ülkesine gidip yaşamak çok ekstrem geliyor bana. Bin tane sorunu olsa bile bu ülke benim ülkem

Ayrıca hayat hiçbir yerde güllük gülistanlık değil. Hiçbir yerde sizi kırmızı halılarla karşılamayacaklar. Bir vasfınız yoksa dünyanın ekonomisi en düzgün ülkelerine bile gitseniz, al şu fırça faraşı süpür bakalım şuraları diyecekler size. Zaten iyi kötü bir vasfınız varsa Türkiye'de de geçinirsiniz. En azından kendi toprağınız
Lüksemburg hariç bro tespitin süper

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,416
3,797
113
Lüksemburg hariç bro tespitin süper
Turan Çömez diye bir beyin cerrahı var. Türkiye'de itibarı yüksek sayılı beyin cerrahlarından biriydi. Şu an İyi Patide milletvekili. Adam İngiltere'ye irtica ettiği zaman buradaki diplomasını bile yok saydılar. Tekrar orada tıp fakültesine girip beyin cerrahı diploması almak zorunda kaldı adam işini icra edebilmek için

erkan1982

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,148
438
83
Turan Çömez diye bir beyin cerrahı var. Türkiye'de itibarı yüksek sayılı beyin cerrahlarından biriydi. Şu an İyi Patide milletvekili. Adam İngiltere'ye irtica ettiği zaman buradaki diplomasını bile yok saydılar. Tekrar orada tıp fakültesine girip beyin cerrahı diploması almak zorunda kaldı adam işini icra edebilmek için
İyi patide mi

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,416
3,797
113
Arkadaşlar, gençler. Yurt dışına yerleşmek için gittiğinizde şöyle birşey olacak. Önceden yazayım herkes bilsin

Sizi kırmızı halıyla karşılayacaklar. İyi ki geldin diyecekler. Bugün git bir otele dinlen, altına da karı verelim. Yarın da hangi firmamızı uygun gördüysen ceo olarak göreve başlarsın diyecekler

Azadi6321

Şampiyon Amedspor✌️✌️✌️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,240
5,093
113
Güzel uygun şehir genelde Türkiye'de suçlu olup Avrupa'ya gidemeyenler orayı tercih ediyor gitmek kolay yaşamak zor peki geçimini nasıl sagliyacan mesele bu

Ankaralhaymana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,337
612
113

Arkadasimin Türkiye'de olan 2 dükkanından 19 milyon kadar kredi kredi karti ek hesap vs kredileri kullanip iflas gostererek tiflise yerleşti