- 110,238
- 62,157
- 113
Forumda her turlu muhabbetler simdi yorum yapicam olmiycak.en guzeli susmak brocumLinclenmemek için girdiğim +9 çabalar 🤣
Forumda her turlu muhabbetler simdi yorum yapicam olmiycak.en guzeli susmak brocumLinclenmemek için girdiğim +9 çabalar 🤣
Konu aslında gürcü olunca tam foruma yakışır bı konu abi ama tek başına gidilecek bı yer değil ya.Forumda her turlu muhabbetler simdi yorum yapicam olmiycak.en guzeli susmak brocum
Bol şansForum gidip geldiğinden beri bir sürü konu kayboldu. Sanki burada 1-2 kişi vardı Gürcistan'da yaşayan.
1 sene vizesiz, vergi işleri de uygun. En kötü 6 aydan sonra gir çık yaparız. Yaşam maliyetleri ilk bakışta oldukça uygun görünüyor ancak reel tecrübesi olan birinden duymak daha rasyonel olur.
İspanya, Portekiz dijital göçebe vizesinde hem beklentiler yüksek, hem de vergi işleri sıkıntılı. Dubai'de benim maaş ancak hayatta kalmaya yeter. O yüzden Gürcistsn düşünüyorum.
Bu normalde ekşi veya donanımhaber gibi bir yerde sorulacak soru da, dediğim gibi burada sanki Gürcistan'da yaşayan 1-2 kişi vardı diye hatırlıyorum.
TskBol şans
30 kere Batum'a eğlenmek amaçlı gittim 1 haftadan az kalmadım senin oraya gitme amacın kumarhane ve eğlence hayatının renkli olması muhtemelen.gürcistan ucuz dostum gece kulüplerine takılma sadece çünkü bir bira içiyorsun çıkışta 8-10 bin lari hesap sokuyorlar ödemezsen polis çağırıyorlarForum gidip geldiğinden beri bir sürü konu kayboldu. Sanki burada 1-2 kişi vardı Gürcistan'da yaşayan.
1 sene vizesiz, vergi işleri de uygun. En kötü 6 aydan sonra gir çık yaparız. Yaşam maliyetleri ilk bakışta oldukça uygun görünüyor ancak reel tecrübesi olan birinden duymak daha rasyonel olur.
İspanya, Portekiz dijital göçebe vizesinde hem beklentiler yüksek, hem de vergi işleri sıkıntılı. Dubai'de benim maaş ancak hayatta kalmaya yeter. O yüzden Gürcistsn düşünüyorum.
Bu normalde ekşi veya donanımhaber gibi bir yerde sorulacak soru da, dediğim gibi burada sanki Gürcistan'da yaşayan 1-2 kişi vardı diye hatırlıyorum.
Ben 8 ay yasadim hicde böyle birşey görmedim 10 bin lari demek güncel kurla 200kya yakın para demek havası kötü yaz kış yağmur insanları biraz değişik çok soğuklar onun haricinde ucuz memleket ayda 1200 dolarla falan rahat rahat geçinirsin30 kere Batum'a eğlenmek amaçlı gittim 1 haftadan az kalmadım senin oraya gitme amacın kumarhane ve eğlence hayatının renkli olması muhtemelen.gürcistan ucuz dostum gece kulüplerine takılma sadece çünkü bir bira içiyorsun çıkışta 8-10 bin lari hesap sokuyorlar ödemezsen polis çağırıyorlar
denk gelmemiş demekki hacı hacıyı tekkede hemşeri hemşeriyi gurbette s*kermiş.sahibi türk gece kulüplerine girersen denk gelirsin illa.gürcüde var böyle yanına kızı yolluyorlar bir bira içiyor hesap 5000 lari30 kere Batum'a eğlenmek amaçlı gittim 1 haftadan az kalmadım senin oraya gitme amacın kumarhane ve eğlence hayatının renkli olması muhtemelen.gürcistan ucuz dostum gece kulüplerine takılma sadece çünkü bir bira içiyorsun çıkışta 8-10 bin lari hesap sokuyorlar ödemezsen polis çağırıyorlar
Lüksemburg hariç bro tespitin süperHer ne kadar Türkiye'de binbir türlü sorun olsa bile başkasının ülkesine gidip yaşamak çok ekstrem geliyor bana. Bin tane sorunu olsa bile bu ülke benim ülkem
Ayrıca hayat hiçbir yerde güllük gülistanlık değil. Hiçbir yerde sizi kırmızı halılarla karşılamayacaklar. Bir vasfınız yoksa dünyanın ekonomisi en düzgün ülkelerine bile gitseniz, al şu fırça faraşı süpür bakalım şuraları diyecekler size. Zaten iyi kötü bir vasfınız varsa Türkiye'de de geçinirsiniz. En azından kendi toprağınız
Turan Çömez diye bir beyin cerrahı var. Türkiye'de itibarı yüksek sayılı beyin cerrahlarından biriydi. Şu an İyi Patide milletvekili. Adam İngiltere'ye irtica ettiği zaman buradaki diplomasını bile yok saydılar. Tekrar orada tıp fakültesine girip beyin cerrahı diploması almak zorunda kaldı adam işini icra edebilmek içinLüksemburg hariç bro tespitin süper
İyi patide miTuran Çömez diye bir beyin cerrahı var. Türkiye'de itibarı yüksek sayılı beyin cerrahlarından biriydi. Şu an İyi Patide milletvekili. Adam İngiltere'ye irtica ettiği zaman buradaki diplomasını bile yok saydılar. Tekrar orada tıp fakültesine girip beyin cerrahı diploması almak zorunda kaldı adam işini icra edebilmek için
Şu an öyle. Akp ilk dönem milletvekiliydi. Yani Akp'nin kurucu kadrosundaydı önceleriİyi patide mi
Arkadasimin Türkiye'de olan 2 dükkanından 19 milyon kadar kredi kredi karti ek hesap vs kredileri kullanip iflas gostererek tiflise yerleştiForum gidip geldiğinden beri bir sürü konu kayboldu. Sanki burada 1-2 kişi vardı Gürcistan'da yaşayan.