Bizde sapsap a atıyorduk Nalet olasıca sapsapBi ara tanimiyordum konuma yazmisti dedim gizlice sana da atayim macimi takip ettin dedi param var ama saglam insansin sana rol yaptorwcam dedi ondan sonra hic yanlis yapmadim kimseye icine dogmus işte
Bizde sapsap a atıyorduk Nalet olasıca sapsapBi ara tanimiyordum konuma yazmisti dedim gizlice sana da atayim macimi takip ettin dedi param var ama saglam insansin sana rol yaptorwcam dedi ondan sonra hic yanlis yapmadim kimseye icine dogmus işte
Dost bende kendimce sağlam biriyim gizli sponsora söylersin sana zahmetBi ara tanimiyordum konuma yazmisti dedim gizlice sana da atayim macimi takip ettin dedi param var ama saglam insansin sana rol yaptorwcam dedi ondan sonra hic yanlis yapmadim kimseye icine dogmus işte
Ozelden yaz eger sevmediğim biriyse hiç konuya bile girmek istememHahahhah özelden
Sende bana yazOzelden yaz eger sevmediğim biriyse hiç konuya bile girmek istemem
Yazdım gerek yok zatenOzelden yaz eger sevmediğim biriyse hiç konuya bile girmek istemem
Sende bana yaz dost vagon yapalımSende bana yaz
Bizimkileri kim dağıtacak@Beşiktaş ferom bı tek sen IBAN sal bana
Ben sana güveniyorum dostBizimkileri kim dağıtacak
Lan kurtlu dün ibanini atmadn mı bana 😂😂Bizimkileri kim dağıtacak
Attım mi 😂😂Lan kurtlu dün ibanini atmadn mı bana 😂😂
Hafıza kaybı var bendeLan kurtlu dün ibanini atmadn mı bana 😂😂
Noldu yine ben 200’ü doğradım 🤣🤣@Beşiktaş ferom bı tek sen IBAN sal bana
@wasil verdiyse doğrudur dost FBI ajanı gibidir kendisiWasil bana bir isim.verdi oysa eger neden gizli gizli iş yapıyor anlam veremedim
Sende bana yazmadınWasil bana bir isim.verdi oysa eger neden gizli gizli iş yapıyor anlam veremedim
Sende bana yazmadım dostSende bana yazmadın
Verdiği isim benim de aklıma yattida bu dedigi kisi eskiden açık açık rol actirirdi istedigi kisiye ona sasirdim@wasil verdiyse doğrudur dost FBI ajanı gibidir kendisi
Daha o kisimidir değilimdir belli değil kiSende bana yazmadın
Bana bildirim gelmedi henüzSende bana yazmadım dost