- 89,059
- 17,952
- 113
Ya kazanırsakOyle veya boyle kaybetmiyor muyuz oyna iste voleybol
Ya kazanırsakOyle veya boyle kaybetmiyor muyuz oyna iste voleybol
30 dk kalmış zihnin açılır onları bekle1.5 buçuk ta Brezilya var onlara oynayayım mi bekler misiniz
Oyna dost içinden geldiyse1.5 buçuk ta Brezilya var onlara oynayayım mi bekler misiniz
Ağa Sinan varken bize düşmez Sinan yer buranın kaymağını 😁Ee sonuç ben ne kazandım şimdi![]()
Sinan kim laAğa Sinan varken bize düşmez Sinan yer buranın kaymağını 😁
Tabiki kesintisiz takip ettim birakmafim hakanimi 😃Ağa Sinan varken bize düşmez Sinan yer buranın kaymağını 😁
Ben de tanimiyomSinan kim la
minas maçı evinde üst okuyor hep1.bucuk ta maçlar var birini dermisniz ilk çeyreği oynayalım üst olsun ama
@Hakan170 bana sınırlı zaten dünden dost kessen bana ödül çıkmaz bu roldenAğa Sinan varken bize düşmez Sinan yer buranın kaymağını 😁
Ooo dost Ankaralı dayimizBen de tanimiyom
Kırıldım sadece başka bişey yok orda@Hakan170 bana sınırlı zaten dünden dost kessen bana ödül çıkmaz bu roldenadam beni eline geçirse bir kaşık suda boğacak
HeeOoo dost Ankaralı dayimiz![]()
Minas tenis üst olur Brezilya basket1.bucuk ta maçlar var birini dermisniz ilk çeyreği oynayalım üst olsun ama
Fırıldak olmayana zulüm burası. Kaşarın tazesi değil eskisi makbulmuş@Hakan170 bana sınırlı zaten dünden dost kessen bana ödül çıkmaz bu roldenadam beni eline geçirse bir kaşık suda boğacak
Agac oldum hakan dostumm basss artik bir seyeKırıldım sadece başka bişey yok orda
İki takımda atara atar yere yer1.bucuk ta maçlar var birini dermisniz ilk çeyreği oynayalım üst olsun ama
Ne anlatıyorsun yine hep bı manaFırıldak olmayana zulüm burası. Kaşarın tazesi değil eskisi makbulmuş![]()
Morukk sen oynadın diye birde ben dedim diye 30 da kalırlar gör ozaman bombayı 😂Minasi seviyorum o zaman