- 43,416
- 7,837
- 113
dk 72
Ev : Tamam Ahmet atıcam bi sus motorun soğusun 🤣🤣🤣o golü atacaksın evvv!!!
Ne güzel ilk isabetli şut gol olacak demek 😅Evin isabetli şutu yok la
Biliyorum o yüzden bize ayın 1 i bankaya yatıyor kalanı 15 inde elden alıyoruz az vergi kesiliyovalla keske calismasam vergiye gidiyor hepsibana kalmiyor ki belli saat uzeri calirsirsan vergi kesiliyor cok gecen ay sadece 400 eu mesai parasindan bana kalan 150 gerisi devlete dusun fazla saat calismanin zararlari malesef burda
85 de gelecek80'e kadar yazmış ol golü
en guzeliBiliyorum o yüzden bize ayın 1 i bankaya yatıyor kalanı 15 inde elden alıyoruz az vergi kesiliyo
Sonra o vergileri geri aldığınıda söyle ama 😅😅valla keske calismasam vergiye gidiyor hepsibana kalmiyor ki belli saat uzeri calirsirsan vergi kesiliyor cok gecen ay sadece 400 eu mesai parasindan bana kalan 150 gerisi devlete dusun fazla saat calismanin zararlari malesef burda
Siyah eldivenli adamlar 85 istedişimdiye kadar atması lazım favori olacak bi de
Bu ne yaaa vergi kaçırıyorlar demek kim onlar isim ver Hemen şikayet edelim 🤣🤣Biliyorum o yüzden bize ayın 1 i bankaya yatıyor kalanı 15 inde elden alıyoruz az vergi kesiliyo
valla daha hic almadim belki bu sene anca zzp alamiyordunSonra o vergileri geri aldığınıda söyle ama 😅😅
Boşver geçinip gidiyoruz 280 euro kira başka nerede bulayımBu ne yaaa vergi kaçırıyorlar demek kim onlar isim ver Hemen şikayet edelim 🤣🤣
Heee zzpliydin senvalla daha hic almadim belki bu sene anca zzp alamiyordun