- 64,639
- 35,860
- 113
Shel bile hakana güvenmemiş kupon at demiş haykırıyorhm oauahahTıpkı hayat gibi bir anda geceden gündüz oluyor gündüzden gece
Shel bile hakana güvenmemiş kupon at demiş haykırıyorhm oauahahTıpkı hayat gibi bir anda geceden gündüz oluyor gündüzden gece
Bolsans dost,,BaşlıyoruZ
Bol bol şanslar dostBaşlıyoruZ
Gerek yok yaHepsini ifşa etsen güzel olur
Oysa herkes öldürür sevdiğini kimi bi bakış ile kimiBol şans kanka
Olsun o kadar çok ekmek yedin forumdan kardeşş. Bombaciya insan bi rol yaptırır az mı rol açtırdık sana be hayırsız 🫤Arkadaşlar bir sürü dm var diye hiçbirine bakmadım yanlış anlamayın yani
Ben parayı bulsam da bulmasam da seninle sohbet ederim dostMerhaba shell dost. Eskisi gibi muhabbet sohbet etmiyorsun. Sen de mi parayı buldun🤣
Desene hako zamanında ne hikayeler yazdım beni ifşalamadılar ayıp olur diye adamGerek yok ya
Kim kardeşim o dm atanlarArkadaşlar bir sürü dm var diye hiçbirine bakmadım yanlış anlamayın yani
Hakan parayı vurmuşsun herhal bol şansBaşlıyoruZ
Sen bizim pirimizsin seni görmeyen ölsünOlsun o kadar çok ekmek yedin forumdan kardeşş. Bombaciya insan bi rol yaptırır az mı rol açtırdık sana be hayırsız 🫤
YakışırOlsun o kadar çok ekmek yedin forumdan kardeşş. Bombaciya insan bi rol yaptırır az mı rol açtırdık sana be hayırsız 🫤
Kimin hayvanı hastalanmış, kimin ailesinden biri hasta yatıyor bilsek iyiydi. Kimin sigarası yok.Kim siteden çekim yapacak.Genelde dm ler böyle oluyorGerek yok ya
bi ben atmamışımdır kesinKimin hayvanı hastalanmış, kimin ailesinden biri hasta yatıyor bilsek iyiydi. Kimin sigarası yok.Kim siteden çekim yapacak.Genelde dm ler böyle oluyor
Efendi çocuk aslında da biraz vefası eksikOlsun o kadar çok ekmek yedin forumdan kardeşş. Bombaciya insan bi rol yaptırır az mı rol açtırdık sana be hayırsız 🫤
bol sanslarBaşlıyoruZ
Bende atmadım kankabi ben atmamışımdır kesin
Sende hakanamı anlatıyorsun bunu cidden kanka hakan bu hikayelerin yarısını yazmıştır puahahahhaKimin hayvanı hastalanmış, kimin ailesinden biri hasta yatıyor bilsek iyiydi. Kimin sigarası yok.Kim siteden çekim yapacak.Genelde dm ler böyle oluyor