- 64,668
- 35,904
- 113
Arama kısmına wasil yaz son 10 mesaj rol takibi ula@Kemal34 dost bende seni destekledim![]()
Arama kısmına wasil yaz son 10 mesaj rol takibi ula@Kemal34 dost bende seni destekledim![]()
Sabah roll açtım yaaaArama kısmına wasil yaz son 10 mesaj rol takibi ula
Est tevecuhunuz puahaErhan sen müthiş bişeysin ebu cehil yanında halt yemiş
Aynen kardeşim 10k lık rol ile hedef 100tl geriye doğruSabah roll açtım yaaa![]()
100 Türk lirası ile konu değil de edebiyat yapmışsın ondan mi soz ediyonSabah roll açtım yaaa![]()
Sen prensesten devam canım kardeşim ❤@Kemal34 dost bende seni destekledim![]()
En azından adım attıkAynen kardeşim 10k lık rol ile hedef 100tl geriye doğru
İnanki aramız yok vermiyor banaSen prensesten devam canım kardeşim ❤
Ben alırım ama benim hiç prensesimde olmadıSen prensesten devam canım kardeşim ❤
Hakana küfür seviyesine göre 1000 e kadar çıkıyor mu ödülTamam be oğlum ağlama atarız akşama bi 500 yoldayım şu an işten dönüyorum şafakta doğuya bak.Beni göreceksin
O nasıl lafHakana küfür seviyesine göre 1000 e kadar çıkıyor mu ödül
İroni şaka bu .O nasıl laf
Şurda bile beni anmış doğuya bak beni görceksin demiş yani şifre erhan bana bakacak doğu benim sonuçtaTamam be oğlum ağlama atarız akşama bi 500 yoldayım şu an işten dönüyorum şafakta doğuya bak.Beni göreceksin
Estağfurullah dostum hakanla kişisel bir husumetim yok kim kimle mutluysa öyle devam etsin🙃Hakana küfür seviyesine göre 1000 e kadar çıkıyor mu ödül
Devlet bahçeliyi bile geçtin la sen konuları birbirine bağlamadaŞurda bile beni anmış doğuya bak beni görceksin demiş yani şifre erhan bana bakacak doğu benim sonuçta
Oysa herkes öldürür sevdiğiniDevlet bahçeliyi bile geçtin la sen konuları birbirine bağlamada
O zaman hakan adamdırEstağfurullah dostum hakanla kişisel bir husumetim yok kim kimle mutluysa öyle devam etsin🙃
Sen bize yetersin kankammm puahaEstağfurullah dostum hakanla kişisel bir husumetim yok kim kimle mutluysa öyle devam etsin🙃
Maalesef kankam parwm yok iban atıyım da bi 500 sallaSen bize yetersin kankammm puaha
Ağlıyorum şuanMaalesef kankam parwm yok iban atıyım da bi 500 salla