- 17,091
- 16,414
- 113
O kadar da değil 🤣O zaman hakan adamdır
O kadar da değil 🤣O zaman hakan adamdır
ne diyon la ahmetSay Karabey say
Yeter be kardesım sus artık yeteri kadar midem bulandı zaten sjdjejO kadar da değil 🤣
Gergin gördüm seni krizin gelmiş sanırım kardeşimYeter be kardesım sus artık yeteri kadar midem bulandı zaten sjdjej
Valla oturum Karabey sen ne yapinne diyon la ahmet
SapalaaaaBaşlıyoruZ
Manita yapınca kumarla aram bozuldu bi seçim yapmam lazım onun gerginliği var kardesım sjjssGergin gördüm seni krizin gelmiş sanırım kardeşim
dikkatli oturValla oturum Karabey sen ne yapin
Emriniz olur karabeydikkatli otur
O değil de tahir nerde saklanıyor parayı mı buldu bu naptı göremiyorum 🤣Manita yapınca kumarla aram bozuldu bi seçim yapmam lazım onun gerginliği var kardesım sjjss
Dost mülayim boş çevirme o kadar rolünde bulunduk herkese değmisrir durumun varsa tabiAga millet para istiyor siklemiyon diyor roll açıyorsun diyor ya ben napim daha @Muroo1988
Konuşma tarzı değişmişAga millet para istiyor siklemiyon diyor roll açıyorsun diyor ya ben napim daha @Muroo1988
Sen niye takıyorsun ki takmaAga millet para istiyor siklemiyon diyor roll açıyorsun diyor ya ben napim daha @Muroo1988
Hakan bu işler böyle zamanında onların ekmeğiyle gecindin şimdi atmazsan tabi laf ederler ben senin yerinde olsam o parayı kaybetmem kaybedersen sana artık burdan ekmek çıkmaz gobiAga millet para istiyor siklemiyon diyor roll açıyorsun diyor ya ben napim daha @Muroo1988
Yok la metings ile kavga etti banlandılar 2 gün 🤣O değil de tahir nerde saklanıyor parayı mı buldu bu naptı göremiyorum 🤣
Konuşma tarzimda nasıl bı değişiklik var su cümledenKonuşma tarzı değişmiş
Millet 1 k ya 5 k çekerken 2 k sını size dağıtıyor. 100 k da 8 k dağıttın. Kesene bereket de bu şekilde konuşamazsın. Efendiliğini kaybetme. Bugüne kadar şu forumda en az 50 k para kaldırdın. Fazlası da var. Hangi destek çıkana vefanı gösterip geri attın.
Hadi ya görmedim ben Metin bir neferimizi daha yemiş demek 🤣Yok la metings ile kavga etti banlandılar 2 gün 🤣
Dayı busefer metinin yaptığı adilikti amaHadi ya görmedim ben Metin bir neferimizi daha yemiş demek 🤣
Kafan çakışmıyor arka da yiyecektin paraları para bitince gelip saymaya devam edecektinAga millet para istiyor siklemiyon diyor roll açıyorsun diyor ya ben napim daha @Muroo1988