- 14,927
- 4,699
- 113
👑Benimki bu kadardi başka yüksek güven kalmadı ki
👑Benimki bu kadardi başka yüksek güven kalmadı ki
Yolla gelsin dost getireyim onu daBenimki bu kadardi başka yüksek güven kalmadı ki
At tek maça son adimiBunda hep limit veriyor acaba çekip betvakti mi alsam bilemedim
Bide dost ulaşırsak kac kisi ne kdr olacakBunda hep limit veriyor acaba çekip betvakti mi alsam bilemedim
Sponsora da atmam lazım 500 kaybetme dedi 😂At tek maça son adimi
Ve kimler belli mi kafandaBunda hep limit veriyor acaba çekip betvakti mi alsam bilemedim
Reis kalbinin sesini dinle 😁😁Sponsora da atmam lazım 500 kaybetme dedi 😂
Valla sponsor 500 ben 2 kişi 250 düşünüyorum 2 k da bana kalacak eğer olursaBide dost ulaşırsak kac kisi ne kdr olacak
Sans bu dost kaybetme olmasa forumda herkes milyonerdi😀Sponsora da atmam lazım 500 kaybetme dedi 😂
Dost ben arada yazıyorum ama o 2 kişiden biri beni seçme ben öylesine takılıyorumValla sponsor 500 ben 2 kişi 250 düşünüyorum 2 k da bana kalacak eğer olursa
Fırında geliyor 😁Hani kupon nerde Hakan
500 yap Hakan'ın şerefi olsunValla sponsor 500 ben 2 kişi 250 düşünüyorum 2 k da bana kalacak eğer olursa
Olur mu öyleDost ben arada yazıyorum ama o 2 kişiden biri beni seçme ben öylesine takılıyorum
Yav zaten benden çok konuda olan var tabiki olur hakkı olanları gör dost dediğim gibi ben para için gelmedim maksat şans dilemekOlur mu öyle
Bol sans reisin 👑Gelirse biter
GelsinGelirse biter
Nasıl kuponBol sans reisin 👑