- 6,697
- 3,239
- 113
Bol şans kral her seçiminin arkasındayızYine basket devam
Bol şans kral her seçiminin arkasındayızYine basket devam
Adamla muhabbetimiz var da fikir sunuyoruz sana noluyoAdama gaz vermeyin bi rahat bırakın
Enseyi karartmaGelmezse battık
gelecekkkkkGelmezse battık
Bizde kötü bişey demedik adamın kasa ne karar verirse verir ne var bunda terslemenin mantığı neAdamla muhabbetimiz var da fikir sunuyoruz sana noluyo
harbi neyi tartışıyoruz sakin olun maça odaklanalım adam kasa basmışArkadaş fikir sundu kötü bir şey demedi ki neyse maça odaklanalim
Sen bu uslüpla hakediyorsun işin raconundan bahsetme yaşın kadar bu işin içindeyim git başkasına ders ver senHak ediyorsun. Biz de roll açıyoruz bıze de fikir sunuluyor biliyoruz işin raconunu. Hakanı da iyi tanıyoruz. Boşver sen
Puahahah 😁 okSen bu uslüpla hakediyorsun işin raconundan bahsetme yaşın kadar bu işin içindeyim git başkasına ders ver sen
Önce saygı öğren sonra racon öğrenirsin hadiPuahahah 😁 ok
45 desemYahu emin misin Emine misin ne anlatiyon ok dedim hala saldiriyon. Sen kimsin de bana racon ogretiyon zipzip. Kendine gel. Senin mesajın kadar bizim burda vaktimiz gecti boş konuşma ok. Yaşın kadar diyorsun yaşım 35. Senin gibi deli dana gibi rollerden rollere kosmuyorum. Hadi uza daha da yorum yaparsan şikayet edecem.
Yav Hamza beni taniyorsun kimseyle ikili diyaloga bile girmeyen biriyimkaç yaşında adamalrsın şu muhabbete bak