- 51,723
- 48,896
- 113
17:00 de efendim başlama saatiBasladimi
17:00 de efendim başlama saatiBasladimi
Şu alacağın 500’le bir roll açarsın artıkBasladimi
Gelirse çek 1e1 al daha iyi
Hele gelsinGelirse çek 1e1 al daha iyi
Bol şanslarUlaşırsak 2 kişiye ödül
@Mamoste teşekkürler
Yok yok@Hakan170 dost bu kuponda nottimgham forest alirken fenerlilere subniminal mesaj yok degilmi ?![]()
Aynı israil gibisin ortalığı karıştırmaktan başka işin yok🤣🤣@Hakan170 dost bu kuponda nottimgham forest alirken fenerlilere subniminal mesaj yok degilmi ?![]()
Bana 500 hiç düşmedi emin ol başkası alırŞu alacağın 500’le bir roll açarsın artık
Var neden olmasınAynı israil gibisin ortalığı karıştırmaktan başka işin yok🤣🤣
Elmas bozdurup alacan yaBana 500 hiç düşmedi emin ol başkası alır
Tobe tobe allah belasını versin onların dost hiçbir şekilde benzetmesin aminAynı israil gibisin ortalığı karıştırmaktan başka işin yok🤣🤣
Ha elmas diyosun 500 TL fatura varŞu alacağın 500’le bir roll açarsın artık
Bol şansUlaşırsak 2 kişiye ödül
@Mamoste teşekkürler
La küçük oğlan geldi baba paran varmı dedi sigara alaçam dedi banka kartını verdim pist 1 karton parliament almış gelmiş bu ne lan dedim hazır para var alayım dedi ulan ben tütün içiin gitti 1100 tl 🤣🤣Var neden olmasın
Yok öyle değil o 500 fatura odeyeceksen aklına gelir 2 orana bassam 500 fatura öderim 500 de harçlık olur sonra çorap söküğü işteHa elmas diyosun 500 TL fatura var
Demek ki para var hımmmmmLa küçük oğlan geldi baba paran varmı dedi sigara alaçam dedi banka kartını verdim pist 1 karton parliament almış gelmiş bu ne lan dedim hazır para var alayım dedi ulan ben tütün içiin gitti 1100 tl 🤣🤣
Bi paket tirtikladimElmas bozdurup alacan ya
Aklıma sokmaYok öyle değil o 500 fatura odeyeceksen aklına gelir 2 orana bassam 500 fatura öderim 500 de harçlık olur sonra çorap söküğü işte![]()
O işler öyle olur dost sen icemezssin ama çocuklar içer şükür bizim iki oglanda sigara içmiyor banada bırak diyorlarLa küçük oğlan geldi baba paran varmı dedi sigara alaçam dedi banka kartını verdim pist 1 karton parliament almış gelmiş bu ne lan dedim hazır para var alayım dedi ulan ben tütün içiin gitti 1100 tl 🤣🤣
Dosya büyük dio foto atmio laDemek ki para var hımmmmm