- 24,310
- 17,286
- 113
Gecen sene geldim neresi degistitepebaşı çok değişti sen en son ne zaman geldın buraya
Gecen sene geldim neresi degistitepebaşı çok değişti sen en son ne zaman geldın buraya
yaw yokDonas ne lan şu amerikalı obezlerin yediği üstü çilekli üstünde yuvarlak şeker olan Alman pastası mı donas diyor herkes neymiş bu donas arkadaş 😂
Haaa bizim burda öncü var başka bir bok yok çeşitleri bilmiyorum o yüzden 😂Eskisehire ozgu bi döner o hasso 🤣🤣
Senin dedigin donat 🤣🤣🤣
Aspavamiz.yeter loo 🤣🤣Haaa bizim burda öncü var başka bir bok yok çeşitleri bilmiyorum o yüzden 😂
cheddarlı donas duydun mu hiç 🧐Gecen sene geldim neresi degisti
Tamam şimdi anladım yoksa o obezlerin yediği şeyin bir numarası yok leş gibi birşey iki lokmada dişleri smkip atıyor 😆yaw yokoguz eskisehire gelmiş zamanında okumuş galiba donas cok meshur bi dönerci hatta eskişehirin markası diye biliyorum ama lezzetlidir
Seni harbi esskler kovalasn zorla sokacan ruyana beni 🤣🤣cheddarlı donas duydun mu hiç 🧐
O donut be kardeşim senin o köylü kokan ruhunun gözlerinden öperimDonas ne lan şu amerikalı obezlerin yediği üstü çilekli üstünde yuvarlak şeker olan Alman pastası mı donas diyor herkes neymiş bu donas arkadaş 😂
donuta donas mı demıs hasan ĞAKAPMĞAPSĞAŞSĞAO donat be kardeşim senin o köylü kokan ruhunun gözlerinden öperim
Yıldız Aspava yaptım en son yılbaşından üç beş gün sonra dahada uğramadık para yokken öncü zurnake devam 210₺ 😂Aspavamiz.yeter loo 🤣🤣
Kustun mu banadonuta donas mı demıs hasan ĞAKAPMĞAPSĞAŞSĞA
Yarasinn gardasimaa🥳🥳Yıldız Aspava yaptım en son yılbaşından üç beş gün sonra dahada uğramadık para yokken öncü zurnake devam 210₺ 😂
Sen konuşma soner pauhaYarasinn gardasimaa🥳🥳
Hahahhaha kahkaha attım doğru öyleydi o karıştırdım 😆O donut be kardeşim senin o köylü kokan ruhunun gözlerinden öperim
Herşeye ikram diyip ana yemekte geçiren yer değil mi aspavaYıldız Aspava yaptım en son yılbaşından üç beş gün sonra dahada uğramadık para yokken öncü zurnake devam 210₺ 😂
Tm 8 tl.roll gelirmi 🥳🤣🤣🤣Sen konuşma soner pauha
hayir niye kuseyim erhanKustun mu bana
Ama kalbin temiz senin valla biz gaddarmisiz pauahhayir niye kuseyim erhan
8 tli kesinti oluyor onun için hesapta bıraktım pauhaTm 8 tl.roll gelirmi 🥳🤣🤣🤣
Gaddar belli kardeşim sen değilsin ğuhhaAma kalbin temiz senin valla biz gaddarmisiz pauah