- 24,693
- 26,028
- 113
Bana dolandırıcı diyen tek kişi Metings1905 idi ilk zamanlar hey gidi günler hey500-1000 tl para tokatlanıyorsunuz bizi 40-50 çarpıyorlar
Tahir mi yetiştiriyor bunları yoksa greyderci Kemal
Bana dolandırıcı diyen tek kişi Metings1905 idi ilk zamanlar hey gidi günler hey500-1000 tl para tokatlanıyorsunuz bizi 40-50 çarpıyorlar
Tahir mi yetiştiriyor bunları yoksa greyderci Kemal
Bende öyleyim hepimiz öyleyiz aslında bir turlu yerimizde duramıyoruz illa sıfırlanıp uyucaz bunun tedavisi varmi doktorBen o yüzden kaybediyorum işte
Çok çabuk gaza geliyorum. Batarsa batsın diyorum duramıyorum
O bete dimi yazık oldu. Gerçi büyük vursam zaten takvimbet ödemezdi xsfdKomik bir rakam kazanmış valla 56k
Ben sizi savunurum yüzde 50 pay siz çarpın mı diyor yoksa 😂Bilmiyorum ki valla Enişte baksana forumun tüm yankesicilerinin numarasını almış torba tutturuyor herhalde 🤣
20 ye kabuluz kardeşim 1k çok gelirİşte ondan öncesinde çok para verirdim öyle 1 k dan aşağı yollamazdım mesela konuları takip ederdim ihtiyacım var diyene DM atardım sonra bizimde kalbimizi kararttılar 250₺ bile verdiğime şükür
Var. BırakmakBende öyleyim hepimiz öyleyiz aslında bir turlu yerimizde duramıyoruz illa sıfırlanıp uyucaz bunun tedavisi varmi doktor
Oda öyle demişti hatta buradaki bir çok kişiye sallıyordu yorumlarda sinyalciler açlar falan diye 😆😆Bizim kalbimiz temiz kardeşim. Herkesle bir tutma lütfen
En az 500k kazanman lazim di 56 ne Allah aşkına 1400 beteO bete dimi yazık oldu. Gerçi büyük vursam zaten takvimbet ödemezdi xsfd
Güzel bir girişimci iş fikri puajajaBen sizi savunurum yüzde 50 pay siz çarpın mı diyor yoksa 😂
Senin de numaran var tuvalet arkasına yazdırma beni İzmir içi aktif pasif hshshshsBilmiyorum ki valla Enişte baksana forumun tüm yankesicilerinin numarasını almış torba tutturuyor herhalde 🤣
Olsa sana 50 binde feda olsun biliyosun20 ye kabuluz kardeşim 1k çok gelir
Cok denedik doktor olmuyor kiVar. Bırakmak
La her role ilk yorum atan adam o
Tamamen kariyer odaklı çalışıyorlar emekçi insanları severim 🤣Ben sizi savunurum yüzde 50 pay siz çarpın mı diyor yoksa 😂
56k yı beğenmiyorKomik bir rakam kazanmış valla 56k
Yem atım mi bir roll açalımLa her role ilk yorum atan adam o
Fazla uzak kalamaz buralardan damlar yakında
Geçmiş olsun kral@alkansglm sabah 1800 tl parayı alıp kayboldu herkesin aklında bulunsun bu adamları forumda barındırmayın forum dolandırıcı dolmuş haberiniz olsub
Bet değeri 1400 nasil beğenim56k yı beğenmiyor
Forumda aktif üyelerden sinyal atmayan yok ama onunda bir raconu var 🤣 seni manipüle etmiş hedef göstermiş biz sadece zekat istedik ama hep görmemezlikten gelindik . Neyse sağlık olsun 😂Oda öyle demişti hatta buradaki bir çok kişiye sallıyordu yorumlarda sinyalciler açlar falan diye 😆😆
Hakanı çağır sen senden olmaz puahaYem atım mi bir roll açalım