Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Hakan170 | Kasa 500 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,528
100,125
113
Bana dolandırıcı diyen tek kişi Metings1905 idi ilk zamanlar hey gidi günler hey
Şimdi burda 90 iq adamlar var dürüst gibi gösteriyor kendini aldığı nefesten anlayana anlatıyor kendini o yüksek zekasıyla oyunlar çeviriyor patlamıyor bir şekil de dolandırıcıya çıkmıyor adı düzgün gibi görünen bir çok adam var işleri bir terse gitse anında kaybolur ortadan liste yapsak foruma sayfa sayfa çıkar o adamlardan

Passion90

Zaman sadece birazcık zaman...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,471
24,179
113
Dolandırılmak isteyen varsa dm açık maaşta geri dönerim. Hayırlı teravihler herkese

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,349
22,003
113
Forumda aktif üyelerden sinyal atmayan yok ama onunda bir raconu var 🤣 seni manipüle etmiş hedef göstermiş biz sadece zekat istedik ama hep görmemezlikten gelindik . Neyse sağlık olsun 😂
Kanka sana sıra gelmemiştirde İnanki bunu bana deme be vallahi çoğu kişiye dağıttım bana birtek Tahir ve makina destek oldu kusura bakma karnımız aç dediğimizde yardımcı olmayan insanlara neden vereyim söz meclisten dışarı

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,346
54,152
113
Şimdi burda 90 iq adamlar var dürüst gibi gösteriyor kendini aldığı nefesten anlayana anlatıyor kendini o yüksek zekasıyla oyunlar çeviriyor patlamıyor bir şekil de dolandırıcıya çıkmıyor adı düzgün gibi görünen bir çok adam var işleri bir terse gitse anında kaybolur ortadan liste yapsak foruma sayfa sayfa çıkar o adamlardan
Hazır da listen varmi eniste pauah

karkar92

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,391
1,658
113
Teravihden sonra konuyu detaylı okuyacağım

Losers

🅜🅡🅛🅑🅡🅐
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,277
33,654
113
PDF olarak liste varsa satın alalım

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,349
22,003
113
Beni tarif ettin sen psikoloğum olurmusun eniştemm

akgul383

Sabır herşeyin ilacıdır.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,893
7,848
113
Kanka sana sıra gelmemiştirde İnanki bunu bana deme be vallahi çoğu kişiye dağıttım bana birtek Tahir ve makina destek oldu kusura bakma karnımız aç dediğimizde yardımcı olmayan insanlara neden vereyim söz meclisten dışarı
O kara defteri biliyorum😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...