- 22,893
- 7,848
- 113
La satın alma yapsam intihar sebebi de farmlarken girince iyi yineEn az 500k kazanman lazim di 56 ne Allah aşkına 1400 bete
Şimdi burda 90 iq adamlar var dürüst gibi gösteriyor kendini aldığı nefesten anlayana anlatıyor kendini o yüksek zekasıyla oyunlar çeviriyor patlamıyor bir şekil de dolandırıcıya çıkmıyor adı düzgün gibi görünen bir çok adam var işleri bir terse gitse anında kaybolur ortadan liste yapsak foruma sayfa sayfa çıkar o adamlardanBana dolandırıcı diyen tek kişi Metings1905 idi ilk zamanlar hey gidi günler hey
1400 betten mi çevirmiş vay anasını ben bile 1k bet üstü çevirmiyorum 😁Bet değeri 1400 nasil beğenim
Fazlasıyla hakedilmiş banKod konusuna bunu attım dalın diye Shellac süresiz ban atmış
Ekli dosyayı görüntüle 938658
Hakana at dostum patlatsın bi Cyber 365.5 üst heyecanla takip edelimYem atım mi bir roll açalım
O paraya farm da yapma sen padisahin oglu degilsinLa satın alma yapsam intihar sebebi de farmlarken girince iyi yine
Kanka sana sıra gelmemiştirde İnanki bunu bana deme be vallahi çoğu kişiye dağıttım bana birtek Tahir ve makina destek oldu kusura bakma karnımız aç dediğimizde yardımcı olmayan insanlara neden vereyim söz meclisten dışarıForumda aktif üyelerden sinyal atmayan yok ama onunda bir raconu var 🤣 seni manipüle etmiş hedef göstermiş biz sadece zekat istedik ama hep görmemezlikten gelindik . Neyse sağlık olsun 😂
Hazır da listen varmi eniste pauahŞimdi burda 90 iq adamlar var dürüst gibi gösteriyor kendini aldığı nefesten anlayana anlatıyor kendini o yüksek zekasıyla oyunlar çeviriyor patlamıyor bir şekil de dolandırıcıya çıkmıyor adı düzgün gibi görünen bir çok adam var işleri bir terse gitse anında kaybolur ortadan liste yapsak foruma sayfa sayfa çıkar o adamlardan
Bana neLa her role ilk yorum atan adam o
Fazla uzak kalamaz buralardan damlar yakında
Hakan 365.5 alt alsın maç 221 214 biter. Ama aklından alacakHakana at dostum patlatsın bi Cyber 365.5 üst heyecanla takip edelim
La yok. 5700 ile girdim 40 betten başladım artırarak devam ettim en son 1440 vurdum spine girmese batmıştım1400 betten mi çevirmiş vay anasını ben bile 1k bet üstü çevirmiyorum 😁
Iste bende ona çok şaşırdım puaha1400 betten mi çevirmiş vay anasını ben bile 1k bet üstü çevirmiyorum 😁
PDF olarak liste varsa satın alalımŞimdi burda 90 iq adamlar var dürüst gibi gösteriyor kendini aldığı nefesten anlayana anlatıyor kendini o yüksek zekasıyla oyunlar çeviriyor patlamıyor bir şekil de dolandırıcıya çıkmıyor adı düzgün gibi görünen bir çok adam var işleri bir terse gitse anında kaybolur ortadan liste yapsak foruma sayfa sayfa çıkar o adamlardan
Beni tarif ettin sen psikoloğum olurmusun eniştemmŞimdi burda 90 iq adamlar var dürüst gibi gösteriyor kendini aldığı nefesten anlayana anlatıyor kendini o yüksek zekasıyla oyunlar çeviriyor patlamıyor bir şekil de dolandırıcıya çıkmıyor adı düzgün gibi görünen bir çok adam var işleri bir terse gitse anında kaybolur ortadan liste yapsak foruma sayfa sayfa çıkar o adamlardan
hakanımın üstüne gitmişler dövüyorlardı çocuğu tek yakalamışlar ara sokakta bende hayırdır dedim hakan kayip karşı tarafla uzlaşıyoruz puahahahsNe oluyorr daa burdaa
O kara defteri biliyorum😂Kanka sana sıra gelmemiştirde İnanki bunu bana deme be vallahi çoğu kişiye dağıttım bana birtek Tahir ve makina destek oldu kusura bakma karnımız aç dediğimizde yardımcı olmayan insanlara neden vereyim söz meclisten dışarı