Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Hakan170 | Kasa 500 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Samoaaa41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,343
2,253
113
yaw ne anlatıyon birader ne banı adama parayı atarken gözden çıkarmıyorsan sen o parayı bir daha kimseye para gönderme roll aç demıssın adam parayı yemiş geldi yazdı hala uzatıyorsun
? Sen hasta mısın reis bu nasıl bir düşünce tarzı

Samoaaa41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,343
2,253
113
Adam olmayan maçı başkalarına takip ettiriyor 1
Parayı alıp slota giriyor 2
Başkasının hakkına girip onlarin emeğini hiç ediyor 3 daha sayayım mı ne uzatmasından bahsediyorsun sen

Passion90

Zaman sadece birazcık zaman...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,473
24,180
113
24 sayfa oldu rekora gidiyoruz 😂

Malatyali44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,981
18,187
113
Adama 15 çekip 7 bırakıyoruz anapara koymusuz zaten ona rağmen hepsini istiyor böyle adamlar var kahpe kanı bozuk şerefsiz haysiyetsiz parayla anasını karısını bacısını her şeyini alırsın yetmez domalır buyur der gotum 500 ede bunu satıyorum
Kimmiş o gafil söyle de üfleyeyim kötürüm kalsın Eniştem.

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,361
22,012
113
yaw sen 500 liranı mı istiyon iban at göndereyim 500 liranı bır daha kımseye para gonderme
Biraderim burada konu farklı makinam sen bu insanlara olur boşver dersen sayıları artar dün akşam bana ödül attın sana ne dedim makina eğer rolling diyorsan geri veriyim ben rolling açmam dedim harbi olmak ile barbi olmak farklı sen iyi niyetlisin ama o kişi iyi niyetli değil savunma kankam.

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,241
28,472
113
Adam olmayan maçı başkalarına takip ettiriyor 1
Parayı alıp slota giriyor 2
Başkasının hakkına girip onlarin emeğini hiç ediyor 3 daha sayayım mı ne uzatmasından bahsediyorsun sen
dostum anlamıyorsun galiba adam parayı yemiş para gitmiş tıpkı baskete oynayip patlamış gibi düşünürseniz hem adam rencide olmaz hem olay uzamaz hem kimse ban yemez bir daha da yapmaz geldi delıkanlı gibi yazdı daha ne yapsın

Gfbarmy35

Sadece FENERBAHCE💙💛
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,753
2,911
113
yaw ne anlatıyon birader ne banı adama parayı atarken gözden çıkarmıyorsan sen o parayı bir daha kimseye para gönderme roll aç demıssın adam parayı yemiş geldi yazdı hala uzatıyorsun
Yapmış bir hata bişey olmaz uzatmaya bencede gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...