- 56,962
- 16,755
- 113
AyyttNe zaman rol açsam gelip gelir diyor hep los oluyor bahtsiz bedevi misali ayar oldum adama mempis maci vardi geldi diye diye adamlar son 3 dakika 0 attılar kupon kaybetti
AyyttNe zaman rol açsam gelip gelir diyor hep los oluyor bahtsiz bedevi misali ayar oldum adama mempis maci vardi geldi diye diye adamlar son 3 dakika 0 attılar kupon kaybetti
Aynısı bana oldu bugün 2.43 saniye var 18 sayı olmamalı erkenden wonn yazdılar 2.43 saniye de 20 sayı çıktıNe zaman rol açsam gelip gelir diyor hep los oluyor bahtsiz bedevi misali ayar oldum adama mempis maci vardi geldi diye diye adamlar son 3 dakika 0 attılar kupon kaybetti
Iste bu forumda gelmeyen kuponu nie geldi olarak diyorlar anlamış değilimAynısı bana oldu bugün 2.43 saniye var 18 sayı olmamalı erkenden wonn yazdılar 2.43 saniye de 20 sayı çıktı![]()
IştEIste bu forumda gelmeyen kuponu nie geldi olarak diyorlar anlamış değilim
Bomba etkisi yaratıyorlar sonra elimizde patlıyorIste bu forumda gelmeyen kuponu nie geldi olarak diyorlar anlamış değilim
Ve sonra bizde olanı kaybediyoruz tukeniyoruzBomba etkisi yaratıyorlar sonra elimizde patlıyor![]()
Kazanamadık ki kaybedelimVe sonra bizde olanı kaybediyoruz tukeniyoruz
Elbet bir gün kankaKazanamadık ki kaybedelim![]()
İnşallah kanka inşallahElbet bir gün kanka
Faruk sen nerde askerdin
Goooool
Bu mac 1 1 degil mi la puahahGoooool
Bol şans hocam