- 22,092
- 7,160
- 113
Az çok demeyelim boş geçmeyelimvar knka. hayrımıza takip ediyoruz zaten dağıtım falan yokmuş öyle dedi konu sahibi
Az çok demeyelim boş geçmeyelimvar knka. hayrımıza takip ediyoruz zaten dağıtım falan yokmuş öyle dedi konu sahibi
Halil üç adım başarılı giderse biz Halil’e ödül atalımAz çok demeyelim boş geçmeyelim
Geldim yetiştim al bismillahtamam safları sıklaştırırız knka gel
akgül benim 2 katım mesaj atmışsın la aynı zamandaAz çok demeyelim boş geçmeyelim
Hemen sildiriyorumakgül benim 2 katım mesaj atmışsın la aynı zamanda
Halil başarır ya öyle demeHalil üç adım başarılı giderse biz Halil’e ödül atalım
Daha çeyrek bitmedisonuclanmıyo takılı kaldı
borç 46 değilki o beni keyflendirir dedim kral 3_5 gün neşeli gezeriz. yoksa borç -500Bu haftaki yardımlarımız 46 nin tl borcu olan hikmet kurban kardeşimiz icin
Bağışları bana atabilirsiniz ben ulaştırırımBu haftaki yardımlarımız 46 nin tl borcu olan hikmet kurban kardeşimiz icin
Çeyregin bitmesini bekliyor sanıırm şimdi bitti ztnsonuclanmıyo takılı kaldı
Parmak atsonuclanmıyo takılı kaldı
Sonuçlanır smdisonuclanmıyo takılı kaldı
knka elmas bozum zamanı yaklaşıyor ha roll açrsın artıkDaha çeyrek bitmedi
Tamam halil atarsa ulaşırız sanqBağışları bana atabilirsiniz ben ulaştırırım
Milletin elmaslarini mi sayiyonknka elmas bozum zamanı yaklaşıyor ha roll açrsın artık
Yarın bu saatlerde bekliyoruzknka elmas bozum zamanı yaklaşıyor ha roll açrsın artık
Başkana bugün yazdım 10 elmasın lafını yapmaz diye de yarın gel dedi 😅knka elmas bozum zamanı yaklaşıyor ha roll açrsın artık