- 80,970
- 54,137
- 113
Benim basima her gun 5 defa gelen olay akKendime gelemiyorum aw
Benim basima her gun 5 defa gelen olay akKendime gelemiyorum aw
Iyi bari zarar yoksa bugun kârdirAldik paristen zaten o kurtardi 3.ceyrek dayi gibi yapim dedim 24,5 ust aldim 3,12 kala 10 atmisti ordan dondu![]()
La miktarinda degilim zaten 500brtgitin bonusu. 50saniyr kala 6 sayo cikmamasi lazim tam 6 cikiyor. Sinir harbi tqm delirmelikBenim basima her gun 5 defa gelen olay ak![]()
Bunu gordum bir konuda daha fena yaa muazzam oranlar yarim sayi ile gitmisKendime gelemiyorum aw
Sorma kral yav. Bu altyapıda surekli boyle guzel oranlar aciliyor da iste boyle yarim sayidan yatinca koyuyorBunu gordum bir konuda daha fena yaa muazzam oranlar yarim sayi ile gitmis
Gecen ben bir maca mac basi taraf alicam ceyrek kazanir 1.85 ti .. min 1.9 oran olmasi gerek üste baktim 37.5 ve 38.5 var onlarda da oran 1.85 en fazla ... taraf ve üst aldim taraf ve üstte barem 40 ti ak niyeyse 24 15 bittiSorma kral yav. Bu altyapıda surekli boyle guzel oranlar aciliyor da iste boyle yarim sayidan yatinca koyuyor
Artik yıpratıyor kanka. Birakmanin zamani geldi geciyor..Gecen ben bir maca mac basi taraf alicam ceyrek kazanir 1.85 ti .. min 1.9 oran olmasi gerek üste baktim 37.5 ve 38.5 var onlarda da oran 1.85 en fazla ... taraf ve üst aldim taraf ve üstte barem 40 ti ak niyeyse 24 15 bitti![]()