- 11,704
- 10,303
- 113
bunlar böyle reis ekip kurmuşlar kendi aralarında paslaşıyorlar forumda barındırmamak lazımda napacan işteDaha bir rolunden bana atmadı akgul sürekli eş dost![]()
bunlar böyle reis ekip kurmuşlar kendi aralarında paslaşıyorlar forumda barındırmamak lazımda napacan işteDaha bir rolunden bana atmadı akgul sürekli eş dost![]()
ikinizi seciyorumbunlar politik cevaplar sülo ya o ya ben
o zman sen gelme biz akgülle gelelimikinizi seciyorum
Senin trx neyle başlıyordubunlar böyle reis ekip kurmuşlar kendi aralarında paslaşıyorlar forumda barındırmamak lazımda napacan işte
Bu dost kendini ifşaladı gereken yapılsın @şellak @daymonbunlar böyle reis ekip kurmuşlar kendi aralarında paslaşıyorlar forumda barındırmamak lazımda napacan işte
karıştırıyorsun galiba benim senle hiç para muhabbetim olmadıSenin trx neyle başlıyordu
kardeşim özele gelirmisin bişi sorcam aklıma takıldıDoğrudur dost
Ekli dosyayı görüntüle 983747
en degerli kardesimmDoğrudur dost
fotosokun batsınDoğrudur dost
Sen roll yapiyon umudumuz sensin demeden ilk maçtan lose oluyorsun geri bunlara gidiyoruzbunlar böyle reis ekip kurmuşlar kendi aralarında paslaşıyorlar forumda barındırmamak lazımda napacan işte
bugün ayrı bi yakışıklısın
göz var gözSen roll yapiyon umudumuz sensin demeden ilk maçtan lose oluyorsun geri bunlara gidiyoruz![]()
450 benim
👁göz var göz
Kaç yıldır bunu paylaşıyor yeter yaDoğrudur dost
Diş olsa bu kadar bahtsız olmazgöz var göz
küsüratin bana at inanalım. ne var yapayzekaya aynısnı yaptırrıım