- 56,798
- 16,581
- 113
ben çilekli süt istiyommm 😀bi dk ya kafama takıldı sen halilin 2 katını çektin sen daha az dağıttın o zman @akgul383 sen at alikemela
ben çilekli süt istiyommm 😀bi dk ya kafama takıldı sen halilin 2 katını çektin sen daha az dağıttın o zman @akgul383 sen at alikemela
Nereye takıldı onu anlamadimbi dk ya kafama takıldı sen halilin 2 katını çektin sen daha az dağıttın o zman @akgul383 sen at alikemela
Sen niye iki yerden ödül alıyorsun ben hem iki kişiye ulaştımbi dk ya kafama takıldı sen halilin 2 katını çektin sen daha az dağıttın o zman @akgul383 sen at alikemela
bi dk ya kafama takıldı sen halilin 2 katını çektin sen daha az dağıttın o zman @akgul383 sen at alikemela
Haketmiş demekki 😀Sen niye iki yerden ödül alıyorsun ben hem iki kişiye ulaştım
oran orantıyla sen 1 kişiye daha ulaşman lazımSen niye iki yerden ödül alıyorsun ben hem iki kişiye ulaştım
Hainler 😁Sen niye iki yerden ödül alıyorsun ben hem iki kişiye ulaştım
Akgül bana atmadı kamuoyuna duyurulurSen niye iki yerden ödül alıyorsun ben hem iki kişiye ulaştım
oyy oyy gel bimden alimben çilekli süt istiyommm 😀
Ben ben 🤣oran orantıyla sen 1 kişiye daha ulaşman lazım
O 1 kisi bekliyor ismi A ile basliyororan orantıyla sen 1 kişiye daha ulaşman lazım
Hani benim bakiyeyi geçiyordungönlü fakir üye akgül
bana çilekli süt alalım 😁gönlü fakir üye akgül
mk almadık zaten ekmeğimize kan doğradınSen niye iki yerden ödül alıyorsun ben hem iki kişiye ulaştım
Kakaolu isteseydin akgul alirdibana çilekli süt alalım 😁
Irkcılık yönetime bildir🔔Kakaolu isteseydin akgul alirdi![]()
çilekli istiyommmmmKakaolu isteseydin akgul alirdi![]()
gaz verme çekti adam shahahalil sal bi adim daha şansli gidiyoz wonlariz