Bir kupon yaptık adam topu vuruyor sahada küçük daha dışına çıkıyor topabd ne alaka la
Bir kupon yaptık adam topu vuruyor sahada küçük daha dışına çıkıyor topabd ne alaka la
@Golcümetin sensınBir kupon yaptık adam topu vuruyor sahada küçük daha dışına çıkıyor top
ben şeye uyuz oluyorum bu beyzbol sahasında çizgilerde duruyoBir kupon yaptık adam topu vuruyor sahada küçük daha dışına çıkıyor top
Bu nerde la harbi
Yav sen ne diyon bilader beni alintilama ben kendi halimde takiliyor muhattap olma benle
Yav bunlar adam madam olmazben şeye uyuz oluyorum bu beyzbol sahasında çizgilerde duruyo
En son mesajına bakBu nerde la harbi
23’ündeEn son mesajına bak
Gene ısyanda aglıyo23’ünde
Bu zafer sklemediGene ısyanda aglıyo
Erhan şu anda senin hesapta değil herhalde puaha yokYav bunlar adam madam olmaz
Durumlar kotu kral yoksa Erhan abimi başımın tacıdır bugün birinden para aldım yarın mislisiyle atmam gerek ilk defa böyle bir şey yaptımKupon gelirse erhana 1k diye yazmazsan gelmez kral 😀
Erhan abin abilik yapsın hep sen mi onu düşüneceksin seni kurtarsın bu durumdanDurumlar kotu kral yoksa Erhan abimi başımın tacıdır bugün birinden para aldım yarın mislisiyle atmam gerek ilk defa böyle bir şey yaptım
Olduğunda zaten benim attığım paranin kat ve katını atıyor hem para aramızda lafı olmazErhan abin abilik yapsın hep sen mi onu düşüneceksin seni kurtarsın bu durumdan
Erhan bunu carpmazsa 2 aya bsey bılmıyorumErhan abin abilik yapsın hep sen mi onu düşüneceksin seni kurtarsın bu durumdan
Boş yapma metinErhan bunu carpmazsa 2 aya bsey bılmıyorum
Erhan bunu çarpmış zaten baksana adama tapiyor 🤣Erhan bunu carpmazsa 2 aya bsey bılmıyorum
Buyuk olasılık hımmet abısınden aldı erhana vermek ıcın gerı vermek ıcın cabalıyoErhan bunu çarpmış zaten baksana adama tapiyor 🤣