- 50,024
- 37,853
- 113
Ulan devecı az oncekı rahmetlı ıcın yemın ettın utanDün de itiraf etti zaten 😄
Ekli dosyayı görüntüle 983138
Ulan devecı az oncekı rahmetlı ıcın yemın ettın utanDün de itiraf etti zaten 😄
Ekli dosyayı görüntüle 983138
Psikiyatri boş işler hastalığımızin tek çözümü para 🤣Bende sana Bir tavsiye veriyim mi ama kesin dinle olurmu ben yaklaşık seni 1 yıldır analiz ediyorum istediğin kadar gül alay et ama bu bir gerçek sana dostane bir tavsiye psikiyatri bölümüne git bir randevu al , daha fazla ilerlerse Kötü yerlerde bulursun kendini.
Hastalığının teşhisi tam olarak bu.
Maladaptive Daydreaming veya Uyumsuz Hayal Kurma), kişinin gerçek dünyadan koparak saatlerce aşırı, canlı ve kontrol edilemeyen hayal dünyalarına daldığı zihinsel bir durumdur.
Iftıra?
Puhaha yazsan bir ihtimal verirdim ama puaha tehlikeli sadece Erhan a ait 😄Ciddenmi la Kara şaka yapıyordum ula metinemi uydun
Sende beyin olsa zaten o adam hesaba girse öyle yazarmi yokkiIftıra?
Çoğu insan için geçerli Metin için geçerli değil o sürekli hayalperest sürekli kafada kurguluyor kendi kendine olmamış şeyleri yaşanmamış şeyleri yaşanmış gibi inanmaya devam ediyor , başlangıcı bu ileri evrede 50 küsür yaşları aşınca şizofreniye doğru geçiş yapar. Gerçekten sıkıntılı durum Allah şifasını versin ezan üstü.Psikiyatri boş işler hastalığımızin tek çözümü para 🤣
TM kardeşim yakıştıramadım sana amaPuhaha yazsan bir ihtimal verirdim ama puaha tehlikeli sadece Erhan a ait 😄
AminÇoğu insan için geçerli Metin için geçerli değil o sürekli hayalperest sürekli kafada kurguluyor kendi kendine olmamış şeyleri yaşanmamış şeyleri yaşanmış gibi inanmaya devam ediyor , başlangıcı bu ileri evrede 50 küsür yaşları aşınca şizofreniye doğru geçiş yapar. Gerçekten sıkıntılı durum Allah şifasını versin ezan üstü.
Iftıra?
Dostlar susuyorum susuyorum da bi yere kadar kazık kadar adamsınız öğrenci adamla uğraşıyorsunuz derdiniz nePuhaha yazsan bir ihtimal verirdim ama puaha tehlikeli sadece Erhan a ait 😄
Öğrenci likten çıkmasına yardımcı olmaya çalışıyoruz bu devirde dost yok kendine gel demeye çalışıyoruzDostlar susuyorum susuyorum da bi yere kadar kazık kadar adamsınız öğrenci adamla uğraşıyorsunuz derdiniz ne
Gozlerı acılsın bıraz gencecık arkadasımız hemen guvenıyor herkeseDostlar susuyorum susuyorum da bi yere kadar kazık kadar adamsınız öğrenci adamla uğraşıyorsunuz derdiniz ne
Kişi kendinden bilirmiş dost aklı iradesi yerinde şükür kimsenin akıl vermesine gerek yok ayıp yani yok erhansın busun falanÖğrenci likten çıkmasına yardımcı olmaya çalışıyoruz bu devirde dost yok kendine gel demeye çalışıyoruz
Siz mi öğreteceksiniz metin yapmayın vallaGozlerı acılsın bıraz gencecık arkadasımız hemen guvenıyor herkese
Bende senin gibi bir arkadaşa ölesiye güveniyordum cahildim 10 yıl acısını yaşadım hayla çekiyorum boşver dost arkadaş işini hepsi yalan dolanTM kardeşim yakıştıramadım sana ama
Sende haklsın bosverSiz mi öğreteceksiniz metin yapmayın valla
Bunlarla muhattap olunmaz hele o kara yaptığı ayıp zaten metin böyle kuponumuza sohbete geldik adam burnumuzdan getirdiSiz mi öğreteceksiniz metin yapmayın valla
Buna katılıyorum Kara kardeş 👍👍Öğrenci likten çıkmasına yardımcı olmaya çalışıyoruz bu devirde dost yok kendine gel demeye çalışıyoruz
E tamam şöyle niye metine uydum Erhan hesaba girdi dedin şimdi ben konuyu modlara taşıyacak ilden bakacaklar hesabın ozaman goruruzBende senin gibi bir arkadaşa ölesiye güveniyordum cahildim 10 yıl acısını yaşadım hayla çekiyorum boşver dost arkadaş işini hepsi yalan dolan