Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling halil889* / Kasa 500 Hedef Çevrim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,050
3,837
113
Kişi kendinden bilirmiş dost aklı iradesi yerinde şükür kimsenin akıl vermesine gerek yok ayıp yani yok erhansın busun falan
Kendim den biliyorum dost kazığı yediğim için başkası yanmasın diye söylüyorum hem öğrenci adam karışmayın diyorsun hemde akıllı diyorsun madem akıllı öğrenciyi niye ön plana cikariyorsun

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,359
22,009
113
Kendim den biliyorum dost kazığı yediğim için başkası yanmasın diye söylüyorum hem öğrenci adam karışmayın diyorsun hemde akıllı diyorsun madem akıllı öğrenciyi niye ön plana cikariyorsun
Bugün doğru tarafından mı uyandın bee lanet olsun ki buda çok doğru

akgul383

Sabır herşeyin ilacıdır.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,895
7,848
113
Kazık yiyorsun da adama niye saçma sapan erhansın falan diyorsun çok akıllı adamsınız ya hani

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,024
37,853
113
Ahmet hesabını vermez kimseye bu konudada sen haklısın bi ara Erhan puahah yaza yaza çocuğun ağzına doladı ondada alışkanlık olmuş.
Bılmıs bılmıs konusuuorsunda ykk hastalıgın su felan dıye tarafsızca su yorumu bana acıkla?

Ekli dosyalar

akgul383

Sabır herşeyin ilacıdır.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,895
7,848
113
Ahmet hesabını vermez kimseye bu konudada sen haklısın bi ara Erhan puahah yaza yaza çocuğun ağzına doladı ondada alışkanlık olmuş.
2 tane kazık kadar adam oğlanı sıkıştırıyor gelde birşey deme işte sonra soruncada akıl veriyorlarmış tuzları kuru işte bol ağız yapıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...