- 607
- 329
- 63
Vallahi çarşıda yürüyorum mabet berber örnek matbet sanıyorum sizede oluyormu
O kumar bağımlılığındandır halüsilasyon ile alakası yokVallahi çarşıda yürüyorum mabet berber örnek matbet sanıyorum sizede oluyormu
GörmeVallahi çarşıda yürüyorum mabet berber örnek matbet sanıyorum sizede oluyormu
Kral bonus yok muVallahi çarşıda yürüyorum mabet berber örnek matbet sanıyorum sizede oluyormu
halüsünasyon ağır psikotik hastalıklarda olur.seninki hezeyan bile değildir.. hezeyan yanlış algilama-yanlis yorumlama gibi..Vallahi çarşıda yürüyorum mabet berber örnek matbet sanıyorum sizede oluyormu
RelaxVallahi çarşıda yürüyorum mabet berber örnek matbet sanıyorum sizede oluyormu
O halusinasyon degil isim benzetmesi kumar oynadığın surekli kumar düşündüğün icin oluyor buVallahi çarşıda yürüyorum mabet berber örnek matbet sanıyorum sizede oluyormu
Peceteyi azalt dostVallahi çarşıda yürüyorum mabet berber örnek matbet sanıyorum sizede oluyormu
Zhahahahahajisisjjddjdjjdkdk ne garip mahluklar var şu forumda araVallahi çarşıda yürüyorum mabet berber örnek matbet sanıyorum sizede oluyormu
Cin varmı beynini n içindeVallahi çarşıda yürüyorum mabet berber örnek matbet sanıyorum sizede oluyormu
beyin olsa bu konuyu açmazsınVallahi çarşıda yürüyorum mabet berber örnek matbet sanıyorum sizede oluyormu