- 17,004
- 16,201
- 113
Betgrayın klonu da mı varmış vay anasını satayım slot oynamadın dimi arkada 🤣beyler yrrgı yedık kolon siteye atmışız parayı
Betgrayın klonu da mı varmış vay anasını satayım slot oynamadın dimi arkada 🤣beyler yrrgı yedık kolon siteye atmışız parayı
Eyw abicanAdamsın Ahmetim kazancın kazançla dolsun
Başım ağrıyor vallahadi ozaman roll aç sende![]()
Bak gözüm kararıyo bi gözüm toptakta zatenÇözemedik bizim ayıbımız olsun
ciddimisin labeyler yrrgı yedık kolon siteye atmışız parayı
HhqhqhhqahqhhshshahahhaqhsNeyse olaysız dağılalım
Kardeşim ölümün zamanı değil şuan feraha kavuşunca bi ara ölürüzBak gözüm kararıyo bi gözüm toptakta zaten
Bonanza oyuna girmedi heraldeBetgrayın klonu da mı varmış vay anasını satayım slot oynamadın dimi arkada 🤣
22 sene sonra parası olunca heyecan yaptı herhalde gitmiş yanlış yere yatırmışBonanza oyuna girmedi heralde
50 küsürde bende varHadi beyler herkes para koysun güçlerimizi birleştirip ortak rol yapalım benim hesapta 3 tl var
0.50 de kardeşim heyecan yapıyoruz50 küsürde bende var![]()
Gecmis olsun gecen bnde yedim ayni halti sonra sinirden tlfnun ekranida kirdim 10k girdibeyler yrrgı yedık kolon siteye atmışız parayı
telegramdan takip edeceksin bende hep öyle yapıyorum sitelere giriş yapınca geçmiş olsun yazık olmuşla aw bugun daha girdim 630.vomdu sımdı gidin olmadı bende 631.coma girdim açıldı bu site nasıl sıralamayı güvenli bir şekilde yapmıyor bu kadarım saçma site aw gece gece gitt para