- 17,006
- 16,208
- 113
Avukata ibanını at o direkt sana gönderecek sen halledersin@tahir1603 kanka kredi karti borcum avukata devredilmis avukat mi odeyecek yani
Avukata ibanını at o direkt sana gönderecek sen halledersin@tahir1603 kanka kredi karti borcum avukata devredilmis avukat mi odeyecek yani
Geçmiş olsun hamzala aw bugun daha girdim 630.vomdu sımdı gidin olmadı bende 631.coma girdim açıldı bu site nasıl sıralamayı güvenli bir şekilde yapmıyor bu kadarım saçma site aw gece gece gitt para
yav hep bu tahir yüzünden@tahir1603 kanka kredi karti borcum avukata devredilmis avukat mi odeyecek yani
Hadi çıkart şu parayı tamam güldük eğlendik yeter bu kadaryav hep bu tahir yüzünden
Ugursuz kanka geldi konuya baslamadan bittiyav hep bu tahir yüzünden
631 e girdi buyuk ihtimal aga sıradan gitmistir domain 633 e atlamis amaHadi çıkart şu parayı tamam güldük eğlendik yeter bu kadar
la yeminle gitti para zksksksksHadi çıkart şu parayı tamam güldük eğlendik yeter bu kadar
631 e girdim 33 e atlamış amk sitesi631 e girdi buyuk ihtimal aga sıradan gitmistir domain 633 e atlamis ama
Gol 1 0neyse beyler bari bu gelsin kar zararı karşılasın Ekli dosyayı görüntüle 956862
sevinemiyoruz amkGol 1 0
Senin gibi cin ali özellikle para konusunda nası kaptırdı lala yeminle gitti para zksksksks
Gol 1 - 0Gol 1 0
tezgah attılar bize ustaSenin gibi cin ali özellikle para konusunda nası kaptırdı la
Gol 1 - 0
1 ay gece gündüz mail atıp ister parasını artıkmail attık biraz fırçaladık birazda acıtasyon yaptık bir bok çıkmazda bakalım
saat 6 olsunda bifaha atayım ckdkksks1 ay gece gündüz mail atıp ister parasını artık
Saat başı yaz en son lanet olsun diyip yüklesinlersaat 6 olsunda bifaha atayım ckdkksks
bol şansneyse beyler bari bu gelsin kar zararı karşılasın Ekli dosyayı görüntüle 956862
ne saat başı 10 dkkads bir canlı desteğe bağlanacam noldu bizim iş diye cjsjjjsSaat başı yaz en son lanet olsun diyip yüklesinler
Geldi kupon kardeşim geç yazdın elendin dün akşamdan beri Burdayızbol şans