- 17,021
- 16,280
- 113
32
Saniye saniye yazamam bol sans knkbastık snaıyesınde 2 sayı geldi devamEkli dosyayı görüntüle 956868
Kemal'im biliyorsun benim fazlasında gözüm yok Yoksa deli gibi bu Rolü de takip ederdim😂Hahahahah Ulan Muro kaç hemen ardına bakma
Biliyorum kardom aynı anda üçe beşe saldırmıyorsun bitirip geri geliyorsun 2 saate tekrar damlarsın🤣Kemal'im biliyorsun benim fazlasında gözüm yok Yoksa deli gibi bu Rolü de takip ederdim😂
Ahhahshshhzhahzhzhahzhzhh Allah çarpsın nokta atışı çözmüşsün İki saat değil Çocuk 11 gibi açıyor 11'e kadar da oradan buradan kovalıyorum kod olur işte vesaire 11'den sonra bir çıkacağım gündüz daha yokum kafam ayıldığında gelirimBiliyorum kardom aynı anda üçe beşe saldırmıyorsun bitirip geri geliyorsun 2 saate tekrar damlarsın🤣
Kolay iş Allah zorluk versin kardeşimAhhahshshhzhahzhzhahzhzhh Allah çarpsın nokta atışı çözmüşsün İki saat değil Çocuk 11 gibi açıyor 11'e kadar da oradan buradan kovalıyorum kod olur işte vesaire 11'den sonra bir çıkacağım gündüz daha yokum kafam ayıldığında gelirim
Ulan KemalKolay iş Allah zorluk versin kardeşim