- 71,028
- 37,548
- 113
Nereye gidiyorsun sabah Sabah ben de bir yarım saat sonra çıkayım çay ocağınaBen kaçar beyler bu kadar takip bana göre değil hadi Allaha emanet.
Nereye gidiyorsun sabah Sabah ben de bir yarım saat sonra çıkayım çay ocağınaBen kaçar beyler bu kadar takip bana göre değil hadi Allaha emanet.
usta ben yormam adam siz yatın ben gelirse bulurum sizi ahahahaBen kaçar beyler bu kadar takip bana göre değil hadi Allaha emanet.
Gelince Bi adım daha atıcam diyor ben o kadar takipleyen biri değilim benim roller kısa sürer bilirsin maksat millete ulaşmak amacım neyse herkesin tarzı var saygı duyarım. Bol şans herkeseKemal getirin burayı direk dm'de Hamza siz de
HahahhahahahhHhHH Sen de arada burada ol sana arada maç vereceğim Her zaman değilusta ben yormam adam siz yatın ben gelirse bulurum sizi ahahaha
Bro sen kazanda yorman kalsin lausta ben yormam adam siz yatın ben gelirse bulurum sizi ahahaha
He ona dikkat etmemiştim Tamam o size ulaşır ama gelirse onu demiş takip etmeyinGelince Bi adım daha atıcam diyor ben o kadar takipleyen biri değilim benim roller kısa sürer bilirsin maksat millete ulaşmak amacım neyse herkesin tarzı var saygı duyarım. Bol şans herkese
Buraladardayım sıkıntı yok denk geliriz forumda bi yerde illa 🤣Nereye gidiyorsun sabah Sabah ben de bir yarım saat sonra çıkayım çay ocağına
Aynen doğruBuraladardayım sıkıntı yok denk geliriz forumda bi yerde illa 🤣
Promolarda yazmiyor mu şartları ne diyor ki canliAbiler ikimisli 4 e 2 şartlarını biliyormusunuz canlı boş boş konuşuyor en son Erhan abi oynamisti
Bnce iyiaha kırmızı geldi iyi mi oldu kötü mü
Salak yav tam rulette şansımız döndü spora dönek dedik olmadiPromolarda yazmiyor mu şartları ne diyor ki canli
Saglik olsun kardesimSalak yav tam rulette şansımız döndü spora dönek dedik olmadi
Eyw da abi kaybetmedim çektim parayı sukurSaglik olsun kardesim
Izliyorum buyuk konusmayayim ama gol olmama ihtimali yoksaplayın artık