- 88,988
- 17,729
- 113
Harbi miDiğer forumda millete ben dışarda kaldım gidecek yerim yok diyip paralarını almış vermemiş bunu ariyorlar
Harbi miDiğer forumda millete ben dışarda kaldım gidecek yerim yok diyip paralarını almış vermemiş bunu ariyorlar
Kimse kendisi yazsın arkadan atıp tutmak la.olmazDiğer forumda millete ben dışarda kaldım gidecek yerim yok diyip paralarını almış vermemiş bunu ariyorlar
AynenHarbi mi
Onkoloji kaçıncı kattaydi şef,,,Kemik odası yan tarafta
24 saat burdasın adama niye cevap vermiyorsun atıp tutmak diyorsunKimse kendisi yazsın arkadan atıp tutmak la.olmaz
Geçmiş olsun(((
Hesap banli nerden yazalım abisinin24 saat burdasın adama niye cevap vermiyorsun atıp tutmak diyorsun
Sana bundan sonra ben ve benim çevremden ödül yok haberin olsunKimse kendisi yazsın arkadan atıp tutmak la.olmaz
Ya tahir işine bak kardeş senden isteğim de yok bu saaten sonraSana bundan sonra ben ve benim çevremden ödül yok haberin olsun
Helal sanaSana bundan sonra ben ve benim çevremden ödül yok haberin olsun
Cevreni de al baska yerde devam et hadi işine bakSana bundan sonra ben ve benim çevremden ödül yok haberin olsun
Sen dediysen haklısındır kesin Tahir dostSana bundan sonra ben ve benim çevremden ödül yok haberin olsun
Bı alacağım vardı bekledimsonunda o.parayo senin hesabına yolladım doğrumu TahirAtayım mı istediğin mesajları bi 250 lira borç aldın vermemek için kendini yırttın