- 8,777
- 7,420
- 113
hbr varmiGeçmiş olsun
hbr varmiGeçmiş olsun
250 TL içinde darladin aldın paranı bundan sonra beni yoksay ben öyle yapiyorumBı alacağım vardı bekledimsonunda o.parayo senin hesabına yolladım doğrumu Tahir
Yokhbr varmi
isin zor
Atayım mı istediğin mesajları bi 250 lira borç aldın vermemek için kendini yırttın
Yolladin doğru ama öyle bisey ki yolladım bile demedin senin olduğunun farkına bile geç vardım bu hem görgü hem insanlık içindir ödül bile yollasan ödülünü yolladım dersin ki senin ki borctuBı alacağım vardı bekledimsonunda o.parayo senin hesabına yolladım doğrumu Tahir
Ne zamandır bunu arıyordum teşekkürler![]()
Kara Panter : 1080p Full HD Film izle (2018)
Kara Panter (2018) Aksiyon filmini Türkçe dublaj ve altyazı seçenekleriyle Full HD izleyebilirsiniz.www.fullhdfilmizlesene.live
250 lira varmı abi puahahAtayım mı istediğin mesajları bi 250 lira borç aldın vermemek için kendini yırttın
250 TL Yi böyle kafanın üstünde salladın ya bende hesabına salladım bekliyordun aldın sorunnnerde ?Yolladin doğru ama öyle bisey ki yolladım bile demedin senin olduğunun farkına bile geç vardım bu hem görgü hem insanlık içindir ödül bile yollasan ödülünü yolladım dersin ki senin ki borctu
Açıyorsun izliyorsun rahatlıyorsunNe zamandır bunu arıyordum teşekkürler
bende bi ifsa acayim mi mesala sen😂🤣Ne zamandır bunu arıyordum teşekkürler
Ahmet bile dalga geçiyor tahirle durum feci250 lira varmı abi puahah
Yok özeli dökmiyim şimdi de onun üzerine ödül de attim da arkadaş biraz kendine yontuyor herseyi rolling e talip paraya talip ama kendisinin bi hareketini göremedikSana da dışarda mi kaldım dedi 😄
Filimi izleyip geliyorum. Tşkler 🙈Açıyorsun izliyorsun rahatlıyorsun
Tabirle dalga niye geçim buyügümdur brnim ben öbür elemanla dalga gectimAhmet bile dalga geçiyor tahirle durum feci
20 lira var işini görürse hshdhd250 lira varmı abi puahah
tahir adamdırAhmet bile dalga geçiyor tahirle durum feci
Aç emmi şeyin sağolsun 🤣.bende bi ifsa acayim mi mesala sen😂🤣
Görur abi puahha20 lira var işini görürse hshdhd
Öbür eleman kim ben göremiyorum ismi yok onun ruhuda yokTabirle dalga niye geçim buyügümdur brnim ben öbür elemanla dalga gectim