- 22,848
- 9,053
- 113
sevdiğin dostlar da kazanmadan nasıl atacaksın onu anlamıyorlar mısevdiğim dostlar yazıyor öyle yapamam
sevdiğin dostlar da kazanmadan nasıl atacaksın onu anlamıyorlar mısevdiğim dostlar yazıyor öyle yapamam
Bol şanslar dilerim 🙏BAŞARILI OLURSAK ROLL AÇTIRIRIZ
Sevdiğin dostlar biraz sabretse roll Won olsa öncesevdiğim dostlar yazıyor öyle yapamam
Bu sefer olacaksorma bi 2. adıma geçemedik
Bu site mimli artık ya çok zor öderlerhocam hoşgeldin gece nbada bunu vurdum site parayı ödemiyor akkahahshhsEkli dosyayı görüntüle 965666
sorun yaşamadım hiç orda neden ödemiyor ki.hocam hoşgeldin gece nbada bunu vurdum site parayı ödemiyor akkahahshhsEkli dosyayı görüntüle 965666
7 orana basmissin tekte site neden ödemiyor ala alahocam hoşgeldin gece nbada bunu vurdum site parayı ödemiyor akkahahshhsEkli dosyayı görüntüle 965666
Gecmis olsun ödemez ki hunlarhocam hoşgeldin gece nbada bunu vurdum site parayı ödemiyor akkahahshhsEkli dosyayı görüntüle 965666
dün gece 3 maç 1.60 orandan tüm bakiye bas diyordu bugün 2 ma yap diyor sıkıntı her maç limitte max 1k basılıyor para kaldı öyle karışmadım halaBetvaktiyi ne yaptin dost hallettin mi
Vay namusuzlar vayhocam hoşgeldin gece nbada bunu vurdum site parayı ödemiyor akkahahshhsEkli dosyayı görüntüle 965666
Kural üstüne kural.dün gece 3 maç 1.60 orandan tüm bakiye bas diyordu bugün 2 ma yap diyor sıkıntı her maç limitte max 1k basılıyor para kaldı öyle karışmadım hala
ana para %70 üstü basmak yasakmış anapdayı 2 r bölüp oynamak lazımmış hayatımda böyle dolandırıcılık görmedim7 orana basmissin tekte site neden ödemiyor ala ala
Sebebini söylemedi mi oyuncu bahsi aldin diye mi ne alakaysa ben sorun yasamadim 3 4 cekimim var ama son zamanlarda artti sikayetlerdün gece 3 maç 1.60 orandan tüm bakiye bas diyordu bugün 2 ma yap diyor sıkıntı her maç limitte max 1k basılıyor para kaldı öyle karışmadım hala
ahaha olaya bak ben her yatırım da ana para basıyordum çekiyordum sonra ilk defa duydumana para %70 üstü basmak yasakmış anapdayı 2 r bölüp oynamak lazımmış hayatımda böyle dolandırıcılık görmedim
Bol şanslar dostBAŞARILI OLURSAK ROLL AÇTIRIRIZ
Aranma talebi olustur canli ile cozemessin bu işiana para %70 üstü basmak yasakmış anapdayı 2 r bölüp oynamak lazımmış hayatımda böyle dolandırıcılık görmedim