- 22,902
- 9,061
- 113
30
kanka bunu alıp adamlara atamıyorum işte sohbete foto koyulmuyorEkli dosyayı görüntüle 965674
Hee anladim al bunu belki işine yarar
Bol şansBAŞARILI OLURSAK ROLL AÇTIRIRIZ
Bol şansilk çeyrek alt oldu bu çeyrek üst yapalımEkli dosyayı görüntüle 965669
Telegramdakine at wpden falan ugras cevrim yapma ama bence kalsin öylekanka bunu alıp adamlara atamıyorum işte sohbete foto koyulmuyor
Derin Holi ted kazanır göztepe basket kazanır özel açmıştı sabah 50katı max 1k içimden geçti de bu ted güvenemedim,bol şanslar.ilk çeyrek alt oldu bu çeyrek üst yapalımEkli dosyayı görüntüle 965669
Ole bir kural yok zaten ana parayı ikiye bol oyna nedir canlıyı surkeli rahatsız et elbet ödenir o para bide 10k para la üstüne yatıyorlar namussuzlarkanka bunu alıp adamlara atamıyorum işte sohbete foto koyulmuyor
ona 100 tane attım canlı destek tam salak bir dediği diğerine uymuyorTelegramdakine at wpden falan ugras cevrim yapma ama bence kalsin öyle
daha önceden aynı sekıl ana parayı tek seferde kupon yapıp çekim yaptım gönderdiler bu sefer ağlıyorlarOle bir kural yok zaten ana parayı ikiye bol oyna nedir canlıyı surkeli rahatsız et elbet ödenir o para bide 10k para la üstüne yatıyorlar namussuzlar
Zorlarına gitti yüksek oran tek macdaha önceden aynı sekıl ana parayı tek seferde kupon yapıp çekim yaptım gönderdiler bu sefer ağlıyorlar
Bet vakti nedir dostumdaha önceden aynı sekıl ana parayı tek seferde kupon yapıp çekim yaptım gönderdiler bu sefer ağlıyorlar
Eger yapamazsan hesabini özelden bana at ben hallederim yok ole bir dünya iki kuruş paraya da çökmek nedirdaha önceden aynı sekıl ana parayı tek seferde kupon yapıp çekim yaptım gönderdiler bu sefer ağlıyorlar