- 12,499
- 2,484
- 113
Wonnnn
dostlar öğretti ağlayınca geliyormuş falan 1/1Ne çabuk
ustam hoşgeldinbol şanslarr hamzam
hosbuldum üstad sabah 6 da uyanmam gerekiyor ben yatayım size bol şansustam hoşgeldin
hayırlı geceler ustamhosbuldum üstad sabah 6 da uyanmam gerekiyor ben yatayım size bol şans
Erkencisinhosbuldum üstad sabah 6 da uyanmam gerekiyor ben yatayım size bol şans
Çekgel kralbunlar bizi no bonus ve limit yapmışş vayyyyyy hemen çekip başka yere salalım bir bakışını yapıp kapatalım günü
Bol şans kraldün aynı ligde bir maç vardı ilk yarı aynı skorlar 3. çeyrek 45 son çeyrek 40 falan atmıştı aklıma o geldi 0 analizle bastım umarım yanılma dejavu oluruz
Hoşgeldin knk gönder gelsingeldim beyler
Bol şanslar Hamza@EşrefTEK80 ve @butragueno dan 500 er çarptık açalım bir konu ulaşırız 1-2 kişiye brown intrnse parası atarız

Lamelo çok rahat gelir de golden maci alt olma ihtimali dhaa ağır basıyor bence golden de cruy dışında skorer oyuncu yok phoneix te jalenin eline bakıyor bende 200 220 baremin asilacagini tahmin etmiyorum valla umarim yanılırım sansin bol olsun dostEkli dosyayı görüntüle 959787
evet dediğim gibi maçlara batım maç yok bildiğim tanımadığım ligler var nba yaptım ikili gelirde çeker dağıtım yaparız
@Erhan2121 analizini bekliyorum
Lamelo Ball seçimim geçen maçtan dayalı çok istedi çok ekstra birşeyler yapmak istedi 30 sayı attı ama 2/16 ğçlük attı hiç play offlara kalmadı kariyerinde ilk kez kalmak için bu maç ekstra ekstra odaklı oynayacak
golden maçı iste phoenixte geçen maç oynamayan Allen bu maç oynuyor zaten sezon ortalamaları iki takımında yediği sayı 110 üstü golden de cüret sakatlıktan çıkıp geçen maç neler neler yaptı oda çok istiyor iki takımda savunmasıyla değilde hucümda bence etkili olavak bu maç 240ları göreceğini düşünüyorum
phoenixte geçen maç bhenchten 0 katkı geldi nerdeyse bu maç allen benim umudum ekstra bir katkı verir kaybettikleri portland maçında 110 attılar zaten 115 leri görsünler yeterLamelo çok rahat gelir de golden maci alt olma ihtimali dhaa ağır basıyor bence golden de cruy dışında skorer oyuncu yok phoneix te jalenin eline bakıyor bende 200 220 baremin asilacagini tahmin etmiyorum valla umarim yanılırım sansin bol olsun dost
Bende yaptım kuponLamelo çok rahat gelir de golden maci alt olma ihtimali dhaa ağır basıyor bence golden de cruy dışında skorer oyuncu yok phoneix te jalenin eline bakıyor bende 200 220 baremin asilacagini tahmin etmiyorum valla umarim yanılırım sansin bol olsun dost