- 6,777
- 2,595
- 113
bana sus diyecegine arkadaşına sus deUzatma sulo tamam senin faydan var
bana sus diyecegine arkadaşına sus deUzatma sulo tamam senin faydan var
Sal gitsin herşeye cevap verme abi bilen bilirSen gerçekten böyle mi düşünüyorsun ben reklam mı yapayım suna bu kadar buna bu kadar para attım diye bu mu doğru olanı benim arka planda en az 10 kişi var parası olduğunda bana atan benimde param olduğunda attığım öyle roll zorunluluğu falan filan değil ha reklam benlik değil
Sen uzattın adam soru sordubana sus diyecegine arkadaşına sus de
sanirim forumda yazili olmayan kural her kazancli rol sonu kavga@Hamzaxaslan kiyamet kopuyooo alooqqq 😂😂
Valla haklısın gözlemledigim kadarıyla para dağıtma beleş paraya konma üstadıne faydan var olum foruma milletin parasını dağıtmaktan başka
Bence arkada bı adım yapmistir@Hamzaxaslan kiyamet kopuyooo alooqqq 😂😂
Dayii renkli dunyamiza hos geldin 😂😂sanirim forumda yazili olmayan kural her kazancli rol sonu kavga
soru sorsun bende cevaplarım ama taktı felan olmuyorSen uzattın adam soru sordu
ben ilgilenmom kimseye olumlu olumsuz bise demiyorum okuom sadeceDayii renkli dunyamiza hos geldin 😂😂
Alınganlık yaptın demekki dost dediğin adamlar biryerde arkandan konusuyorlarki onun kulağına gitmistirsoru sorsun bende cevaplarım ama taktı felan olmuyor
Sever @Hamzaxaslan yapistirmayi 😂Bence arkada bı adım yapmistir
Bekliyoru,Sever @Hamzaxaslan yapistirmayi 😂
En guzeli izlemek dayicm zaten ses etmeq 😂ben ilgilenmom kimseye olumlu olumsuz bise demiyorum okuom sadece
diğer kullanıcı adın neydi canımSen ne anlatıyorsun lan sikik 2 hesabın sıfresını unuttm baskanda bılıyor sıkık sen kımsın böyle konusuosn sovuosn yavsak senı sen erkeksen konum atarsın no veırrsın yavşak adı