- 10,419
- 5,908
- 113
O kadar mıYokluktan Selin kolonyası içiyorum zaten
O kadar mıYokluktan Selin kolonyası içiyorum zaten
Deneme rolden önce özelden yazanlara bakmayacağım dedigidem dm atam adamı rahatsız edem 😁
Bunun bir üstü amonyakla kafa bulmakO kadar mı
şaka yapıyorum tabi kiDeneme rolden önce özelden yazanlara bakmayacağım dedi
Bırak yazsın millet birşey olmazDeneme rolden önce özelden yazanlara bakmayacağım dedi
Tebrikler reissxsBırak yazsın millet birşey olmaz
Yazsın aynen katılınca azalır 😂Bırak yazsın millet birşey olmaz
@Shellac konuyu kapatabiliriz bunu yazmama rahmen dm den yazanlar elendi haberleri olsun benim adaletimi kimse sorgulayamaz ben dm den ulaşıcam teşekkürler herkese hayırlı gecelergerçekten buradaki insanları anlamıyorum o kadar kişiye para verdim gönderdim gün sonu geri atacam diye adamlar mesajlarıma cevap vermıyor 10-15 gün olanlar bile var hala dmden laf yiyorum dm atana gönderim olmayacak samimi olsam bile haberiniz olsun
Utandırmadim dimi 😀Tebrikler reissxs
Tebrikler dost bin bereket olsun@Shellac konuyu kapatabiliriz bunu yazmama rahmen dm den yazanlar elendi haberleri olsun benim adaletimi kimse sorgulayamaz ben dm den ulaşıcam teşekkürler herkese hayırlı geceler
Kesene bereket@Shellac konuyu kapatabiliriz bunu yazmama rahmen dm den yazanlar elendi haberleri olsun benim adaletimi kimse sorgulayamaz ben dm den ulaşıcam teşekkürler herkese hayırlı geceler
Tebrikler kardeşim Dm atan bizden değildir@Shellac konuyu kapatabiliriz bunu yazmama rahmen dm den yazanlar elendi haberleri olsun benim adaletimi kimse sorgulayamaz ben dm den ulaşıcam teşekkürler herkese hayırlı geceler
Sinirlenme dost sakin kazandığın paranın keyfini çıkar@Shellac konuyu kapatabiliriz bunu yazmama rahmen dm den yazanlar elendi haberleri olsun benim adaletimi kimse sorgulayamaz ben dm den ulaşıcam teşekkürler herkese hayırlı geceler
Tebrikler dost kesene bereket@Shellac konuyu kapatabiliriz bunu yazmama rahmen dm den yazanlar elendi haberleri olsun benim adaletimi kimse sorgulayamaz ben dm den ulaşıcam teşekkürler herkese hayırlı geceler
O yüzden mektup yazıp yolluyorum hemenTebrikler kardeşim Dm atan bizden değildir
Genelde utanacagim şeyleri yapmam kardeşimUtandırmadim dimi 😀
Tebrikler dostum 7 kere dm attım bakmıyorsun@Shellac konuyu kapatabiliriz bunu yazmama rahmen dm den yazanlar elendi haberleri olsun benim adaletimi kimse sorgulayamaz ben dm den ulaşıcam teşekkürler herkese hayırlı geceler
Tbrkler cnm@Shellac konuyu kapatabiliriz bunu yazmama rahmen dm den yazanlar elendi haberleri olsun benim adaletimi kimse sorgulayamaz ben dm den ulaşıcam teşekkürler herkese hayırlı geceler
kesene bereket kardeşim hayırlıgeceler diliyorum@Shellac konuyu kapatabiliriz bunu yazmama rahmen dm den yazanlar elendi haberleri olsun benim adaletimi kimse sorgulayamaz ben dm den ulaşıcam teşekkürler herkese hayırlı geceler
Uyandırmadim yazcaktim etiket attım ya salak klavyeGenelde utanacagim şeyleri yapmam kardeşim