- 31,491
- 17,214
- 113
Hamza 3 tane maç var neye bakıyon hahahahaha
Sana dermiyim hayatta dun demiştin ya bu kisiyide hiç sevmiyorum diye ondan bahsediyorumBana mı dedin burda aşko
He doğru var öyle 2 3 tane zırzoo ama artık benden onlara ekmek çıkmazSana dermiyim hayatta dun demiştin ya bu kisiyide hiç sevmiyorum diye ondan bahsediyorum
Ole olması lazım zaten burayı meslek haline getirmişler ve ceplerinden bir kuruş çıkmayan adamlar her rolde en ön safta onlarHe doğru var öyle 2 3 tane zırzoo ama artık benden onlara ekmek çıkmaz
Bu seti alamaz 6 numaradaki oyuncusu kenarda set başından beridirİran seti alira baş @Hamzaxaslan 2.70 oranı var
Bol şanslar@Redkit1990 thanks dostum başlıyalım
Bol şansın olsunbi durun lo ilk adım
Bol şans brobi durun lo ilk adım
alt olmaz bu maççççççYine bı u20 maçı yine üst alınmış takibe gerek kalmadı bol bol şansın olsun tekrardan
Kanka ben bundan sora konu açarken siteler gibi şart koşacam son 3 gün içinde forumda konu açma şartı yoksa ödül yok diyeOle olması lazım zaten burayı meslek haline getirmişler ve ceplerinden bir kuruş çıkmayan adamlar her rolde en ön safta onlar
Alacak bence ilk set çok hata yaptı birazdan başlar seriyeBu seti alamaz 6 numaradaki oyuncusu kenarda set başından beridir
Güzel fikir vallaKanka ben bundan sora konu açarken siteler gibi şart koşacam son 3 gün içinde forumda konu açma şartı yoksa ödül yok diye
Nasıl fikir ama bundan sonra öyle işine gelen takip eder bende kazanırsam bakarım adamın hesabina son 3 gün içinde faydalı bir konu açmışmi ona göre seçerimGüzel fikir valla
Yazdığın gibi gelsinbi durun lo ilk adım
bol şamsbi durun lo ilk adım