- 11,715
- 6,529
- 113
Tebrikler dostummaç çokta neyse beyler elimize sağlık 15 ocağa 35k para lazım @KUMARBAZ1982 dostumuz sağolsun ufak bir dağıtım yapalım 3 kişiye gönderim yapacağım lütfen dmden yazmayın çok bişi kazanamadık zaten
Tebrikler dostummaç çokta neyse beyler elimize sağlık 15 ocağa 35k para lazım @KUMARBAZ1982 dostumuz sağolsun ufak bir dağıtım yapalım 3 kişiye gönderim yapacağım lütfen dmden yazmayın çok bişi kazanamadık zaten
Tbrkler bolşanslarmaç çokta neyse beyler elimize sağlık 15 ocağa 35k para lazım @KUMARBAZ1982 dostumuz sağolsun ufak bir dağıtım yapalım 3 kişiye gönderim yapacağım lütfen dmden yazmayın çok bişi kazanamadık zaten
Tebrikler gardasm kesene bereket 🧿🙏✋maç çokta neyse beyler elimize sağlık 15 ocağa 35k para lazım @KUMARBAZ1982 dostumuz sağolsun ufak bir dağıtım yapalım 3 kişiye gönderim yapacağım lütfen dmden yazmayın çok bişi kazanamadık zaten
Tebrikler hocam kesene bereketmaç çokta neyse beyler elimize sağlık 15 ocağa 35k para lazım @KUMARBAZ1982 dostumuz sağolsun ufak bir dağıtım yapalım 3 kişiye gönderim yapacağım lütfen dmden yazmayın çok bişi kazanamadık zaten
kesene bereket kazancın daim olsunmaç çokta neyse beyler elimize sağlık 15 ocağa 35k para lazım @KUMARBAZ1982 dostumuz sağolsun ufak bir dağıtım yapalım 3 kişiye gönderim yapacağım lütfen dmden yazmayın çok bişi kazanamadık zaten
Eline sağlık brommaç çokta neyse beyler elimize sağlık 15 ocağa 35k para lazım @KUMARBAZ1982 dostumuz sağolsun ufak bir dağıtım yapalım 3 kişiye gönderim yapacağım lütfen dmden yazmayın çok bişi kazanamadık zaten
Orkestra sefi tamam finito 😂@Hamzaxaslan bir adım daha loading mi yoksa
kesene bereket kuzenmaç çokta neyse beyler elimize sağlık 15 ocağa 35k para lazım @KUMARBAZ1982 dostumuz sağolsun ufak bir dağıtım yapalım 3 kişiye gönderim yapacağım lütfen dmden yazmayın çok bişi kazanamadık zaten
OyyyOrkestra sefi tamam finito 😂
bu arada 7 kişiye attık anasını ahahahamaç çokta neyse beyler elimize sağlık 15 ocağa 35k para lazım @KUMARBAZ1982 dostumuz sağolsun ufak bir dağıtım yapalım 3 kişiye gönderim yapacağım lütfen dmden yazmayın çok bişi kazanamadık zaten
2 yıl önce de 200 tl ödülü göndermediGece @Ferdinyoo denen şahıs rol açıp kimseye ödül göndermedi herkesin bilgisi olsun
Yuh 2 sene oncemi bence forumdan yasaklanmalı2 yıl önce de 200 tl ödülü göndermedi
7-8 kişi bekledik grup kuruldu çevrim bahanesi adı altında ödül gönderimi yapılmadıYuh 2 sene oncemi bence forumdan yasaklanmalı
Bence adminlere bildirim yapılmalı insanları mağdur ediyor ödül gondermicekse madem neden forumda konu açıyor dalga geciyor7-8 kişi bekledik grup kuruldu çevrim bahanesi adı altında ödül gönderimi yapılmadı
AynenBence adminlere bildirim yapılmalı insanları mağdur ediyor ödül gondermicekse madem neden forumda konu açıyor dalga geciyor