- 27,017
- 12,901
- 113
@Beşiktaş teşekkürler jokerbete attık 500 freebet aldık biraz uzun sürebilir çokta takip etmenize gerek tok aranızdan bir kaç kişiyi görürüm (konu açanlardan)
Bol şans knk@Beşiktaş teşekkürler jokerbete attık 500 freebet aldık biraz uzun sürebilir çokta takip etmenize gerek tok aranızdan bir kaç kişiyi görürüm (konu açanlardan)
Bol şansbuda ana para kimse takip etmiyor ohh miss kazansak dağıtım yok Ekli dosyayı görüntüle 949700
ilk çeyrek 39.5 üst basacaktım güvenmedimbuda ana para kimse takip etmiyor ohh miss kazansak dağıtım yok Ekli dosyayı görüntüle 949700
bol şanslar hamzam 🧐👋🏻@Beşiktaş teşekkürler jokerbete attık 500 freebet aldık biraz uzun sürebilir çokta takip etmenize gerek tok aranızdan bir kaç kişiyi görürüm (konu açanlardan)
Bol şans dost@Beşiktaş teşekkürler jokerbete attık 500 freebet aldık biraz uzun sürebilir çokta takip etmenize gerek tok aranızdan bir kaç kişiyi görürüm (konu açanlardan)
Bol şanslar reis@Beşiktaş teşekkürler jokerbete attık 500 freebet aldık biraz uzun sürebilir çokta takip etmenize gerek tok aranızdan bir kaç kişiyi görürüm (konu açanlardan)
usta bunlar niye bu kadar sayı atıyor bir ipnelik varbol şanslar hamzam 🧐👋🏻
Beyler doluşunbuda ana para kimse takip etmiyor ohh miss kazansak dağıtım yok Ekli dosyayı görüntüle 949700
yazma lan gelmesinlerBeyler doluşun
Bol bol şanslar@Beşiktaş teşekkürler jokerbete attık 500 freebet aldık biraz uzun sürebilir çokta takip etmenize gerek tok aranızdan bir kaç kişiyi görürüm (konu açanlardan)
Tamam dost çağırmıyorumyazma lan gelmesinler
hiç bakmadım maçausta bunlar niye bu kadar sayı atıyor bir ipnelik var
ben sevmem böyle rahat gelen maçları düzgün oynasınlarhiç bakmadım maça
daha iyi işte üst vermişsin
kupon kazansın da şike mike önemi yok 😄
Bol şans@Beşiktaş teşekkürler jokerbete attık 500 freebet aldık biraz uzun sürebilir çokta takip etmenize gerek tok aranızdan bir kaç kişiyi görürüm (konu açanlardan)
bas işte 3 dkka kala gelmiştiilk çeyrek 39.5 üst basacaktım güvenmedim
Bol sans@Beşiktaş teşekkürler jokerbete attık 500 freebet aldık biraz uzun sürebilir çokta takip etmenize gerek tok aranızdan bir kaç kişiyi görürüm (konu açanlardan)