- 27,377
- 13,097
- 113
1 kişiye roll dedim ya akın verecek işte
dostum çok paraya ihtiyacın varsa arkanı dönmeden boz sonra da takip etme maçı7 e bozuluyo aslinda bozarim da napsam cok para lazjmmmm
Bozma şerefi olsun7 e bozuluyo aslinda bozarim da napsam cok para lazjmmmm
Aynen öyledostum çok paraya ihtiyacın varsa arkanı dönmeden boz sonra da takip etme maçı
vayyy bub da yeni taktik1 kişiye roll dedim ya akın verecek işte
Devam o zaman krall getirelimValla cok para lazim beyler cokkkkk ama yetmiyo hic bisey gelsede yetmiyo bozsamda yetmiyo o yuzden bozmayalim devam edelim
bozma bozma gelecekse böyle gelsin bu sefer 7yi 17 yapmaya çalışcanValla cok para lazim beyler cokkkkk ama yetmiyo hic bisey gelsede yetmiyo bozsamda yetmiyo o yuzden bozmayalim devam edelim
bi karar verValla cok para lazim beyler cokkkkk ama yetmiyo hic bisey gelsede yetmiyo bozsamda yetmiyo o yuzden bozmayalim devam edelim
elinde olan para senindir dost , bence boz riske daha fazla girmeValla cok para lazim beyler cokkkkk ama yetmiyo hic bisey gelsede yetmiyo bozsamda yetmiyo o yuzden bozmayalim devam edelim
çeksin başka siteye atsın bonus alsın bişi diyin beni dinlemiyorelinde olan para senindir dost , bence boz riske daha fazla girme
nerde basıyor alla alla ben yanlış maçımı izliyorum acabaDep iyi basıyo
Bana kalorsa bence de öyleçeksin başka siteye atsın bonus alsın bişi diyin beni dinlemiyor
Knk iststistik mini eteğe benzer elde uyguoama var 7 şut 60 topla oynamanerde basıyor alla alla ben yanlış maçımı izliyorum acaba![]()