- 21,662
- 18,385
- 113
multi hesabın teki la kendi adıyla cıvıyamıyor bu kadar bu hesapla geceleri estiriyoo adam biri mi bir gece ansızın girdi hayatımıza
multi hesabın teki la kendi adıyla cıvıyamıyor bu kadar bu hesapla geceleri estiriyoo adam biri mi bir gece ansızın girdi hayatımıza
kaç üste bastınadam dakika verdi 60m a kadar 2. gol olur dedi 60 da oldu golşaka bir ynaa harbiden 1 k atmıştım
![]()
Sonuclanma beklenşyo gaşibabir de yanlış anlamazsanız bizim kupon ne ben o detayı kaçırdım
akin nere gittibir de yanlış anlamazsanız bizim kupon ne ben o detayı kaçırdım
Adam darıldı gitti bize neree buadam dakika verdi 60m a kadar 2. gol olur dedi 60 da oldu golşaka bir ynaa harbiden 1 k atmıştım
![]()
2.5 üstkaç üste bastın
basayım mı 2.5 ğste kasa 1.55 oran2.5 üst
tepkime atmış bana ya konudan banlanmsıtır kupon tutarsa masonun peşine düşerAdam darıldı gitti bize neree bu
adam medyum gibi girdi şikayet ettiniz ne güzel beslenirdiniz adamdanAdam darıldı gitti bize neree bu
Vur geççç ben inandım o uşabasayım mı 2.5 ğste kasa 1.55 oran
şimdi gelcek 3.5 gir abi diyebasayım mı 2.5 ğste kasa 1.55 oran
Knk sen hesabı kapat en iyisi lfldkdtepkime atmış bana ya konudan banlanmsıtır kupon tutarsa masonun peşine düşer
kesin bas ev 2 tane net kaçıurdı 5 dakkadabasayım mı 2.5 ğste kasa 1.55 oran
Vay biz ölelim atın toprak üstümüze be yiğit nerdesin yiğiiitadam medyum gibi girdi şikayet ettiniz ne güzel beslenirdiniz adamdan![]()