Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Hamzaxaslan / Kasa 500 Hedef 2 Adım

kanuni1453

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,132
516
113
Kazan inşallah ya bizede bir yarari olur yA ilk defa bugün sigara bile alamadım o derece yani

Ufukk08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,721
1,599
113
Kazan inşallah ya bizede bir yarari olur yA ilk defa bugün sigara bile alamadım o derece yani
Ya olum sen her konuda niye sigaram yok diye şey kasıyosun herkeste atıyo daha 1 ay once bilmem ne yol paran yoktu gene attılar atmayın şuna birşey belli ki yoluna cıkmıs forumdan geçinmeye çalısıyor

selamsizsabahsiz

halk ozanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,923
4,977
113
Ya olum sen her konuda niye sigaram yok diye şey kasıyosun herkeste atıyo daha 1 ay once bilmem ne yol paran yoktu gene attılar atmayın şuna birşey belli ki yoluna cıkmıs forumdan geçinmeye çalısıyor
roll konularında takılanların %70i işsiz güçsüz full forumdan geçinen adamlar zaten bizleri de soğuttular

selamsizsabahsiz

halk ozanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,923
4,977
113
Bilmiyorım artık daha önce de sigarası yok yol parası yok diye attılar az önce betpipo yazında istemiş şimdi de burda yapıyor gerek yok bu kadar duygu sömürüsüne takip et rollünü geç yani ayıp
keyif kaçırıyorlar roll konularında ya sevgilinle otururken dadanan çiçekçi gibi