- 19,542
- 10,864
- 113
Ula gidip salak gibi wemby triole duble almadık şansa bak
maçta senin 3 asist çıktı daha sayı yokaynen min 1.000 max 5000 çekim
Kenara gelir şiödi 2.çeyrek 8 kala girer 1-2 tsme de öyle yapsa dediğim gibi 7-8 asiste kalktmaçta senin 3 asist çıktı daha sayı yok
İyice baskıya aldı da 0-1 e düştü dk 6 dacolumbuda bak tek kale maçbaşı saçma bir gol yedi yattık
sen haykırma diye girmicem@Hamzaxaslan ABİ LÜTFEN YALVARIRIM BRAGANTİNO MAÇINA ÜST GİR HATTA BİRAZDA 3.5 ÜST GİR UFAKTAN GELMEZSE EŞEGİM DİYE HAYKİRACAM BURADA
Knk Brezilya ligi olur da brezilya 0.5 bile oynanmaz awk ya@Hamzaxaslan ABİ LÜTFEN YALVARIRIM BRAGANTİNO MAÇINA ÜST GİR HATTA BİRAZDA 3.5 ÜST GİR UFAKTAN GELMEZSE EŞEGİM DİYE HAYKİRACAM BURADA
Abi yemin edebilirim olacağınasen haykırma diye girmicem
Kredi çekip 2.5 a vursana o zaman3.5 geçtik çek 250 k krediAbi yemin edebilirim olacağına
yav kardşeim ne anlatıyorsun gözünü seveyim isterse 10.5 üst olsunAbi yemin edebilirim olacağına
10 k vurdum gelmesse alırım tövbe tövbe önerdiği lig brezilya ligi aw gol atana eşek tepşyo ordaABİLER BAŞLADI İKİNCİ YARI 2.5 ÜST 2.16
3.5 ÜST 4.70 NOLUR YALVARIRIM DEĞERLENDİRİN....
Kral bak sen o bahsettiğim çocuksun seni hatırladım ben bildireceğim seni böyle devam edersenABİLER BAŞLADI İKİNCİ YARI 2.5 ÜST 2.16
3.5 ÜST 4.70 NOLUR YALVARIRIM DEĞERLENDİRİN....
Abi bırak şakayı nolur oyna10 k vurdum gelmesse alırım tövbe tövbe önerdiği lig brezilya ligi aw gol atana eşek tepşyo orda