- 9,281
- 6,445
- 113
Izleme bosuna 1-2 bitcek ilk yari aga jamaikadan arkadas verdi bilgiyi 😀Ben cavalier maçını izlemeye gidiyorum bb şunlara iki gol daha attırayım
Izleme bosuna 1-2 bitcek ilk yari aga jamaikadan arkadas verdi bilgiyi 😀Ben cavalier maçını izlemeye gidiyorum bb şunlara iki gol daha attırayım
1 - 2 tl derken gider bu işIBAN at 2 TL atım
Biri gelfi agamBaştaki gelirse diğerinde gelir
o arkadaş burayı kana bulayan arkadaş olabilir miIzleme bosuna 1-2 bitcek ilk yari aga jamaikadan arkadas verdi bilgiyi 😀
ne oynadin akinIzleme bosuna 1-2 bitcek ilk yari aga jamaikadan arkadas verdi bilgiyi 😀
valla gelsin acilindenIzleme bosuna 1-2 bitcek ilk yari aga jamaikadan arkadas verdi bilgiyi 😀
yav dayı bari kupona bi bak yav 😅ne oynadin akin
Ozaman gelir bu insBiri gelfi agam
siyah beyaz ekran göründü dalgayı attın sandım awKuponların gelme hızıEkli dosyayı görüntüle 980648
maç boktan ama inşallah gelirIzleme bosuna 1-2 bitcek ilk yari aga jamaikadan arkadas verdi bilgiyi 😀
Fkfkdjdjsjsjsa kahkaha attım awksiyah beyaz ekran göründü dalgayı attın sandım aw
gecmis olsun deveciSpurs 51batar dedik 50 attı adam
Eyw wemby ilk çeyrek Allah'tan 10 atar dedik saçma orandi adam dedi alak diye yoksa tirtgecmis olsun deveci
Kupon tutan tuana 2 den beri öksüz kaldık bu hayratta awkkonu roll hayratı kimi oldu buradan elimiz boş çıkarsak bize yazık
doymadın mı roll ekonu roll hayratı kimi oldu buradan elimiz boş çıkarsak bize yazık